سرمربی تیم ملی تکواندو بانوان: با برنامه ریزی فدراسیون قدم‌های مثبتی برداشتیم
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۴۵۳۵۵۹

سرمربی تیم ملی تکواندو بانوان: با برنامه ریزی فدراسیون قدم‌های مثبتی برداشتیم

مهروز ساعی سرمربی تیم ملی تکواندو بانوان ایران هنگام بازگشت از اردوی دو ماهه و حضور در مسابقات پرزیدنت کاپ پاکستان، قهرمانی آزاد زنان جهان چین و گرندپری موجو از دستاورد‌های مسابقات اخیر اعلام رضایت کرد.
مهروز ساعی

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، بر اساس اعلام روابط عمومی فدراسیون تکواندو، کاروان تکواندو ایران روز گذشته پس از پایان مسابقات گرندپری موجو در کشور کره جنوبی به کشور بازگشت. 

بازگشت ملی پوشان در شرایطی رقم خورد که مبینا نعمت زاده مدال آور المپیک پاریس که دوران نقاهت خود را پس از مصدومیت پشت سر می گذارد نیز با حضور در فرودگاه امام خمینی از مهروز ساعی و سایر اعضای کاروان تکواندو ایران استقبال کرد.

مهروز ساعی سرمربی تیم ملی تکواندو دختران هنگام بازگشت با ابراز رضایت از شرایط اردویی در دو ماه اخیر، از آمادگی تیم برای ادامه مسیر خبر داد و گفت:

«تیم شرایط خیلی سختی را پشت سر گذاشت. حدودا پنجاه روز سخت را بچه‌های ما سپری کردند اما آن تاثیری که باید اردوی مشترک سه هفته ای با تیم ملی ترکیه روی تیم ما می‌گذاشت، اتفاق افتاد و در نهایت منجر به حضور دو فینالیست در مسابقات آزاد جهانی شد که به کسب یک مدال طلا و یک مدال نقره منتهی شد. در مسابقات پرزیدنت کاپ هم بچه‌های ما موفق به کسب سکوی اول شدند».

او درباره عملکرد تیم ملی دختران تاکید کرد:«این‌ها دستاوردهای موفق برای تیم ملی دختران است. در نهایت هم مسابقات به گرندپری موجود رسید و ناهید کیانی تنها نماینده بخش بانوان بود که ایشان هم با بردن نیکول لیسوسکا قدم موثری برای جایگاهش در جدول برداشت.»

ساعی در همین باره ادامه داد: «در مجموع، شرایط خیلی خوبی بود. با تمام سختی‌هایی که داشتیم. به عنوان مثال کل تیم در پاکستان مریض شدند و شرایط جسمانی بچه‌ها به هم ریخت، حتی به یک ویروس هم در ترکیه مبتلا شدند. این مسائل اذیت کننده بود اما در کل توانستیم نهایت استفاده را ببریم».

او در پایان گفت: «جا دارد از ساعی بابت برنامه ریزی طولانی مدت و دقیق که برای تیم داشتند و باعث شد به هدفمان نزدیک شویم تشکر کنم. انشاالله بتوانیم نتیجه آن را در مسابقات ناگویا ببینیم».

انتهای پیام/

پربازدیدترین آخرین اخبار