برگزاری جلسه فنی تیم ملی امید ایران پیش از دیدار مقابل امارات
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۴۵۵۶۳۸

برگزاری جلسه فنی تیم ملی امید ایران پیش از دیدار مقابل امارات

جلسه فنی تیم ملی امید ایران پیش از نخستین دیدار این تیم در بازی‌های آسیایی ناگویا ۲۰۲۶ برگزار شد.
تیم ملی فوتبال امید

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، بر اساس اعلام سایت رسمی فدراسیون فوتبال، تیم ملی امید ایران ساعت ۰۸:۳۰ صبح فردا چهارشنبه در نخستین دیدار خود در مرحله گروهی بازی‌های آسیایی ناگویا ۲۰۲۶ به مصاف تیم امید امارات می‌رود.

در آستانه این مسابقه، حسین عبدی سرمربی تیم ملی امید، جلسه فنی تیم را در هتل محل اقامت ملی‌پوشان برگزار کرد.

در این جلسه آخرین وضعیت تیم و شرایط حریف مورد بررسی قرار گرفت و کادر فنی با ارائه آنالیز دقیق تیم زیر ۲۳ سال امارات، نقاط قوت و ضعف این تیم را برای بازیکنان تشریح کرد.

همچنین برنامه‌های فنی و تاکتیکی تیم ملی امید برای مسابقه فردا مرور شد و حسین عبدی آخرین نکات و توصیه‌های فنی را به بازیکنان گوشزد کرد.

تیم ملی امید ایران از ساعت ۲۰:۳۰ فردا چهارشنبه در ورزشگاه wave kariya نخستین دیدار خود در مرحله گروهی بازی‌های آسیایی ناگویا ۲۰۲۶ را برابر امارات برگزار خواهد کرد.

انتهای پیام/

پربازدیدترین آخرین اخبار