پخش زنده روز دوازدهم بازی‌های آسیایی ناگویا؛ صعود والیبال به نیمه نهایی، برنز پدل قطعی شد
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۴۶۳۲۶۳

پخش زنده روز دوازدهم بازی‌های آسیایی ناگویا؛ صعود والیبال به نیمه نهایی، برنز پدل قطعی شد

ورزشکاران ایران در چارچوب دوازدهمین روز بازی‌های آسیایی آیچی ناگویا، در ۱۰ رشته ورزشی به مصاف رقیبان خود رفتند.
1

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، در روز دوازدهم بازی‌های آسیایی ۲۰۲۶ ناگویا که امروز (پنجشنبه، نهم مهر) برگزار خواهد شد، نمایندگان ایران در ۱۰ رشته ورزشی به مصاف رقیبان خود می‌روند.

ورزشکاران ایران در رشته‌های تیروکمان، گلف، پدل، سنگنوردی، تکواندو، والیبال، کشتی فرنگی، جودو و قایقرانی بادبانی به رقابت می‌پردازند.

پوشش زنده روز دوازدهم بازی های آسیایی ناگویا 

به روز رسانی می شود.....

کشتی 

در وزن ۶۰ کیلوگرم، سجاد عباسپور در دور نخست به با نتیجه 5 بر 3 هونگ تان از چین را شکست داد. وی در دور بعد با نتیجه 1 بر 1 از سد سومیت از هند گذشت و راهی مرحله نیمه نهایی شد. عباسپور در این مرحله مقابل علیشیر گانیف دارنده مدال نقره جهان با نتیجه 8 بر 4 شکست خورد و راهی دیدار رده بندی شد. وی در این دیدار با نتیجه 7 بر 4 مقابل سوزوکی از ژاپن مغلوب شد و پنجم شد.

پدل

تیم دو نفره پدل مردان ایران با ترکیب حامی گلستان و آریا روغنی با شکست تیم ژاپن به مرحله نیمه‌نهایی بازی‌های آسیایی ناگویا صعود کرد.

ملی‌پوشان ایران در این دیدار در دو ست متوالی مقابل نمایندگان ژاپن به برتری رسیدند و با نتایج ۶ بر ۴ و ۷ بر ۵ حریف میزبان را شکست دادند.

پومسه 

در بین ۸ پومسه کار راه یافته به دور دوم لیموچی در فرم اول خود با امتیاز ۹،۱۰۰ تشویق حاضران را برانگیخت و در فرم دوم خود نیز امتیاز ۸،۶۰۰ را از آن خود کرد تا در مجموع به امتیاز ۸،۸۵۰ دست یابد تادر نهایت در رده پنجم قرار گیرد. 

 

گلف

نازنین شهرکی نخستین بانوی گلفر ایران در بیستمین دوره بازی‌های آسیایی، در روز دوم مسابقات ۸۷ ضربه ثبت کرد و با مجموع ۱۷۲ ضربه در پایان راند اول و دوم، در جایگاه چهلم جدول قرار گرفت.

شهرکی در راند دوم بازی‌های آسیایی در ۹ حفره نخست ۴۳ ضربه و در ۹ حفره دوم ۴۴ ضربه به ثبت رساند تا مجموع امتیازش در این راند به ۸۷ برسد.

او پیش از این و در راند نخست مسابقات اسکور 85 را به ثبت رسانده بود و با احتساب عملکرد دو روز، مجموع ضربات او به 172 ضربه رسید؛ امتیازی که او را با 32 ضربه بالاتر از پار در رتبه چهلم جدول قرار داد.

والیبال 

در چارچوب مرحله یک چهارم نهایی، تیم ملی والیبال ایران به مصاف کره جنوبی رفت و سه بر دو این تیم را شکست داد.

شاگردان روبرتو پیاتزا در ست‌های دوم و سوم این دیدار ۲۵ بر ۱۸ و ۲۵ بر ۲۱ مغلوب حریف شدند اما در سه ست اول، چهارم و پنجم با امتیازهای ۲۵ بر ۲۳، ۲۵ بر ۲۰ و ۱۵ بر ۱۲ چهارمین حریف خود در این رقابت‌ها را از پیش رو برداشتند تا به مرحله نیمه نهایی صعود کنند و حریف پاکستان شوند.

جودو

جودوکار باتجربه تیم ملی ایران در مبارزه نخست خود برابر «البایکوف» از امارات که یک روسی الاصل بود با ضربه فنی به پیروزی رسید و در مبارزه دوم به مصاف ابوبکر شروف از تاجیکستان رفت و در یک رقابت نزدیک ۲ بر یک برابر این حریف شکست خورد و از رسیدن به مرحله نیمه نهایی و جمع چهار نفر برتر بازماند.

پرهیزگار باید در گروه شانس مجدد مبارزاتش را برای کسب مدال برنز ادامه دهد.

پرهیزگار در گروه شانس مجدد برای رسیدن به مدال برنز به مصاف «شینبایار ایونچیمگ» از مغولستان رفت و با برتری برابر این حریف به یک قدمی مدال برنز رسید. ملی پوش جودو ایران برای رسیدن به مدال برنز باید به مصاف حریفی از ژاپن یا کره جنوبی برود.

کشتی فرنگی

علیرضا عبدولی در وزن 77 کیلوگرم کشتی فرنگی با نتیجه 8 بر صفر مقابل آندیکا سولامان از اندونزی به پیروزی رسید و به مرحله نیمه نهایی راه یافت. او در این مرحله با نتیجه 6 بر صفر مقابل شاهین بداغی کشتی‌‌گیر ایرانی تیم قطر به پیروزی رسید و راهی فینال شد.

مهدی بالی در وزن 97 کیلوگرم در گام اول با نتیجه 7 بر صفر مقابل ابراهیم محمد از عربستان به پیروزی رسید. این کشتی‌گیر در مرحله یک چهارم نهایی با نتیجه 8 بر صفر مقابل اوزور ژوژوپبیکوف از قرقیزستان دارنده مدال برنز المپیک به پیروزی رسید و راهی نیمه نهایی شد. بالی در این مرحله با نتیجه 5 بر 4 مقابل ناکازاتو از ژاپن شکست خورد و به فینال نرسید و راهی دیدار رده بندی شد.

در وزن 60 کیلوگرم، سجاد عباس‌پور که اولین تجربه خود‌ در بازی‌های آسیایی را پشت سر‌ می گذارد، در اولین مسابقه خود 5-3 از سد هونگ تان از چین عبور کرد و راهی یک‌ چهارم نهایی شد. او در مرحله یک چهارم نهایی با نتیجه یک -یک و به دلیل کسب امتیاز اول، سومیت از هند را از پیش‌رو برداشت.

عباس‌پور در مرحله نیمه نهایی با نتیجه 8 بر 4 مقابل علیشیر گانیف، دارنده مدال نقره جهان شکست خورد و به دیدار رده‌بندی رفت

پدل

تیم پدل مردان ایران متشکل از فرساد شاهی و امیرمحمد جمشیدی در یک دیدار نفس‌گیر مقابل زوج ژاپنی به میدان رفتند و با نتیجه 2 بر صفر به پیروزی رسیدند. ملی‌پوشان ایران ست نخست را با نتیجه 6 بر یک از آن خود کردند، اما در ست دوم رقابت بسیار نزدیک دنبال شد و دو تیم به تساوی 6 بر 6 رسیدند. شاهی و جمشیدی در تای‌بریک نیز 7 بر 5 پیروز شدند تا در مجموع با برتری 2 بر صفر راهی نیمه‌نهایی شوند.

تیم پدل بانوان با ترکیب صبا نجفی و ندا محمدتقی‌پور در مرحله یک‌چهارم نهایی مقابل فیلیپین با نتیجه 2 بر یک شکست خورد و از صعود به نیمه‌نهایی بازماند. تیم ایران ست نخست را 6 بر 2 واگذار کرد، در ست دوم 6 بر 3 به پیروزی رسید، اما در ست سوم با نتیجه 6 بر 2 شکست خورد.

جودو

الیاس پرهیزگار در مسابقه اول خود البایکوف از امارات را با ایپون (ضربه فنی) از پیش‌رو داشت و گام به مرحله بعد گذاشت. او در دیدار بعد برابر نماینده تاجیکستان شکست خورد.

سمیرا خاک‌خواه در مسابقه نخست برابر تائو یو‌یینگ از چین با ایپون شکست خورد و از دور رقابت‌ها کنار رفت. 

پیش از این و در روز نخست مسابقات جودو، مهسا شکیبایی و ابوالفضل محمودی برای تیم ملی ایران روی تاتامی رفتند که هر دو نتوانستند به مراحل بالا صعود کنند و از دور مسابقات کنار رفتند. 

پومسه

مرتضی زنده‌دل با امتیاز 8،7500 در جایگاه پنجمی گروه خود قرار گرفت و از راهیابی به هشت نفر برتر بازماند. رقابت‌های پومسه در دو گروه برگزار می‌شود و از هر گروه چهار نفر اول به دور دوم صعود می‌کنند.

در بخش بانوان یاسمن لیموچی در مجموع اجرای دو فرم به امتیاز 8.2500 دست یافت تا بعنوان نفر دوم گروه خود به دور بعد راه یابد.

تیراندازی با کمان

بیتا عاشق‌زاده در ادامه مسابقات تیراندازی با کمان با نتیجه 146 بر 135مقابل کمانداری از فیلیپین شکست خورد و از صعود به جمع چهار کماندار برتر این رقابت‌ها بازماند.

انتهای پیام/

پربازدیدترین آخرین اخبار