کد خبر:۱۴۷۲۵۶
بر اساس آمارهاي جهاني؛

بیش از 500 هزار ایرانی مبتلا به آلزایمر هستند

انجمن آلزايمر ايران با اشاره به اینکه هر هفت ثانیه یک نفر در جهان به آلزایمر و دمانس مبتلا می شود، اعلام کرد: بر اساس آمار های جهانی تعداد بیماران آلزایمری در ایران بیش از 500 هزار نفر تخمین زده می‌شود.
به گزارش گروه علمی «خبرگزاری دانشجو»، انجمن آلزايمر ايران اعلام كرد: با توجه به اینکه تاکنون هیچ گونه غربالگری در مورد بیماری آلزایمر در کشور به عمل نیامده و انجمن آلزایمر نیز به دلیل کمبود بودجه نتوانسته است طرح تحقیقاتی 66/10 را با هدف آمارگیری و شناخت عوامل خطر این بیماری انجام دهد؛ لذا آمار بیماران آلزایمری در کشور به صورت تخمین و بر اساس آمارهای جهانی است.
 
این انجمن اضافه می کند: بر اساس آمار های جهانی تخمین زده می شود که تعداد بیماران آلزایمر در ایران بیش از 500 هزار نفر باشند.
 
بنابراين گزارش، با توجه به رشد روند سالمندی در جهان و اینکه هر هفت ثانیه یک نفر در جهان به آلزایمر و دمانس مبتلا می شود، هم اکنون 9/36 میلیون نفر بیمار مبتلا به آلزایمر در جهان وجود دارد.
 
در این گزارش آمده است، در دو دهه آینده جمعیت سالمند در ایران حدود 25% جمعیت کشور خواهد بود بر همین اساس تعداد افراد مبتلا به آلزایمر نیز در کشور به بیش از دو میلیون نفر افزایش خواهد یافت.
 
بر اساس اين گزارش، سن مهمترین ریسک فاکتور شناخته شده بیماری آلزایمر است و پس از 65 سال، تعداد بیماران مبتلا، هر 5 سال دو برابر می شود .
 
اين گزارش مي افزايد: سابقه فاميلي و ژنتیک در ایجاد بیماری آلزایمر نقش دارد و به عنوان مثال یک نوع نادر بیماری آلزایمر که بین سنین 30 تا 60 سال ایجاد می شود، ارثی بوده و نوع دیررس آلزایمر که در سنین بالاتر ایجاد می شود شایعتر است و الگوی خانوادگی در بیشتر این بیماران دیده نشده است.
 
بنابر اعلام انجمن آلزايمر، هر عاملی که خطر بیماری قلبی و سکته را افزایش دهد مانند فشار خون بالا کلسترول خون بالا و کمبود اسید فولیک، سطح تحصیلات پایین، ضربه شدید به سر، جنس مونث، مصرف دخانیات، کمبود ویتامین های A,E,C,B1,B12 ، کمبود فعالیت های بدنی و ورزش، سابقه افسردگی و استرس های روانی اجتماعی از علت هاي اصلي ابتلا به بيماري آلزايمر است.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار