کد خبر:۱۵۱۳۴۰
رئيس اداره قلب و عروق وزارت بهداشت:

17 درصد زنان ايراني مبتلا به فشار خون هستند

رئيس اداره قلب و عروق وزارت بهداشت گفت: میزان ابتلا به فشارخون در زنان ۱۷ درصد و مردان 16.55 درصد، اضافه وزن در زنان 17.5 درصد و در مردان ۱۴.۳۹ درصد است و میزان چاقی در زنان ایرانی 22.37 درصد و در مردان این میزان ۱۱.25 درصد است.  
به گزارش خبرنگار علمي «خبرگزاري دانشجو»، طاهره سماوات امروز در نشست خبری هفته ملي سلامت بانوي ايراني كه در ساختمان شماره دو وزارت بهداشت برگزار شد، با اشاره به اينكه بر خلاف تصوری که امروزه شایع است، خانم ها بیشتر از بیماری‌های قلبی فوت می کنند تا سرطان سینه، گفت:  اگر چه میزان شیوع بیماری‌های قلبی در زنان ۷، ۸ سال دیرتر از مردان رخ می‌دهد، ولی میزان بروز آن بعد از ۶۵ سالگی با مردان برابری می کند.
 
رئيس اداره قلب و عروق وزارت بهداشت بيان داشت: علائم بروز بیماری های قلبی در زنان متفاوت‌تر از مردان است، به همین دلیل خانم‌ها دیر مراجعه می‌کنند.
 
سماوات گفت: احتمال ابتلا به بيماري قلبی - عروقی در خانم‌هایی که مجبورند از قرص‌های ضد بارداری استفاده كنند، بیشتر از سایرین است.
 
وی افزود: یکی از شایع‌ترین بیماری‌های قلبی و عروقی در زنان، بیماری عروق کرونر قلب است که علائم آن درد قفسه سینه صدری است که در زیر جناق سینه متمرکز می‌شود و درد آن به پشت می زند، اما در خانم‌ها ممکن است به گردن، فک،‌ سبکی سر و فقط درد پشت منجر شود که به همین دلیل زنان خیلی دیر براي درمان مراجعه می‌کنند.
 
رئيس اداره قلب و عروق وزارت بهداشت ادامه داد: زنان همچنین به دلیل قلب کوچک تر و عروق کوچکتر و هندسه بدنشان زودتر از مردان فوت می کنند.
 
سماوات با اشاره به علائم دیگر خطر ابتلا به بیماری قلبی عروقی علاوه بر علائم عمومی افزود: یائسگی میزان شیوع بیماری‌های قلبی و عروقی را افزایش می‌دهد و زنانی که در دوران بارداری به دیابت حاملگی، مسمومیت ناشی از حاملگی دچار می‌شوند و یا بچه‌های با وزن کم به دنیا می‌آورند، در مقابل بیماری‌های قلبی- عروقی مستعدتر هستند.
 
وي گفت: میزان ابتلا به فشارخون در زنان ۱۷ درصد و مردان 16.55 درصد، اضافه وزن در 17.5 درصد و در مردان ۱۴.۳۹ درصد است و میزان چاقی در زنان ایرانی 22.37 درصد و در مردان این میزان ۱۱.25 درصد است.
 
رئيس اداره قلب و عروق وزارت بهداشت تصريح كرد: فعالیت بدنی در زنان کمتر است که 78.8 دقیقه در روز و در مردان ۱۸۹ دقیقه در روز مي باشد که این کم تحرکی در خانم ها خیلی چشمگیرتر است. 
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار