علت عدم طرح سوال از رئیس جمهور مشخص شد
علت عدم طرح سوال از رئیس جمهور در جلسه علني امروز مجلس شوراي اسلامي مشخص شد.
به گزارش خبرنگار سیاسی «خبرگزاری دانشجو»، عوض حیدرپور، نماینده شهرضا در جلسه علني امروز مجلس در تذکر آیین نامه ای خطاب به هیئت رئیسه گفت: شنیده ایم اعضای هیئت رئیسه در مصاحبه هايی اعلام کردند که طرح سوال از رئیس جمهور منتفی شده است ولی تا آنجا که ما می دانیم بالای 74 نفر خواهان طرح سوال هستند.
وی ادامه داد: طبق مواد 17، 23، 24 و 25 ، اعضای هیئت رئیسه نمی توانند از طرف 74 نماینده مجلس تصمیم بگیرند و بگویند سوال منتفی است.
نماينده شهررضا ادامه داد: اگر تعداد امضا کنندگان کافی است امروز این سوال مطرح شود و اگر کافی نیست به ما اعلام کنید زیرا عده ای هستند که می خواهند این طرح را امضا کنند.
لاریجانی در جواب حیدری گفت: به ما گفته اند عده ای امضای خود را پس گرفته اند البته این چیز سختی نیست می شود پیگیری کرد و مشکل حادی نیست.
رئيس مجلس افزود: کسانی که امضای خود را پس گرفته اند پنهان نيستند زیرا نامه کتبی داده اند و می توانید این نامه ها را ببینید اما اعلام اسامی این نمایندگان بحث جداگانه ای است.
فرهنگی، عضو هیئت رئیسه مجلس نیز در توضیح علت عدم طرح سوال از رئیس جمهور گفت: طبق اسناد موجود تنها 69 نفر امضاکننده مانده اند که اگر نمایندگان را 290 نفر در نظر بگیریم باید تعداد امضا کنندگان به 72 یا 73 نفر برسد که فعلا این شرایط مهیا نیست.
لاریجانی پس از صحبت های فرهنگی تاکید کرد: در اینجا چیز پنهانی وجود ندارد و هیچ شبهه ای در کار نیست.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰