لبیک به فرمان رهبر انقلاب در توسعه کرسی‌های آزاداندیشی منوط به کنار زدن موانع است
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۵۴۲۷۰
دانش آموخته دانشگاه آزاد بندرعباس:

لبیک به فرمان رهبر انقلاب در توسعه کرسی‌های آزاداندیشی منوط به کنار زدن موانع است

دانش آموخته دانشگاه آزاد بندرعباس با اشاره به اینکه در تشکیل کرسی‌های آزاداندیشی مواردی موجب کندي‌ این حرکت ارزشمند می‌شود، گفت: تحقق این خواسته رهبر انقلاب منوط به کنار زدن موانع از سوی مسئولان است.
سید مجید داعی در گفت‌وگو با خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» در بندرعباس، در خصوص چگونگی عملیاتی کردن فرمایش رهبر انقلاب پیرامون کرسی های آزاداندیشی گفت: مقام معظم رهبری چند سالی است که همواره بر تسریع تشکیل کرسی های نظریه پردازی و آزاداندیشی در دانشگاه ها تاکید دارند، بنابراين از کم کاری و غفلت در این زمینه بشدت انتقاد مي شود.
 
وی در ادمه بیان داشت: یکی از موارد بسیار مهمی که مقام معظم رهبری همواره در مورد مسائل دانشگاهیان تاکید داشته اند، تشکیل کرسی های آزاداندیشی می باشد که اهمیت اجرای این امر نه به حوزه دانشگاه، بلکه تاثیر مثبت آن را در کل جامعه مشاهده می کنیم.
 
این دانش آموخته دانشگاه آزاد بندرعباس در بحث اهمیت و آَسیب شناسی موانع در این خصوص افزود: مهمترین ثمره تشکیل این کرسی ها بصیرت افزایی در میان قشر جوان دانشجو را به دنبال داشته و رهبر انقلاب نیز دانشجویان را افسران جبهه مبارزه با جنگ نرم می دانند؛ بنابراین این ارادت مقام معظم رهبری به جوانان دانشجو را باید بصیرت مندانه پاسخ گفت.
 
داعی از دیگر آثار تشکیل این کرسی ها را مسدود کردن فضا برای عناصر سودجو و فتنه گر عنوان کرد و گفت: برخی از گروه ها و جریانات خاص به دنبال این هستند که با مسموم کردن ذهن دانشجویان با افکار پوچ و همچنین تحریک کردن فضای دانشگاه به نیات و اهداف ناپسند خود دست یابند.
 
وي در ادامه با اشاره به این سخن رهبری مبنی بر اینکه «اگر دانشگاه اصلاح شود، مملکت اصلاح می شود»، گفت: ایجاد یک بستر مناسب برای تمامی دانشجویان برای هم اندیشی و ارائه راه حل منطقی برگرفته از عقلانیت دینی برای مشکلات و نیازهای فرهنگی، علمی، عقیدتی و صنفی بخصوص فضای دانشگاهی ضروری است که البته باید به دور از جنجال و هیاهوی سیاسی غیر منطقی باشد.
 
این مسئول سابق سیاسی بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد بندرعباس در ادامه همکاری فعالانه همه گروه ها و تشکل های دانشجویی، همدلی و همفکری دانشجویان و مسئولان، ایجاد انگیزه کافی در میان دانشجویان برای شرکت در جلسات، وجود نیروهای حراست به منظور تامین فضای امن برای دانشجویان، دشمن شناسی و خنثی سازی جریان های فتنه جو در سطح دانشگاه ها و دعوت از نخبگان حوزوی و دانشگاهی متعهد به ارزش ها و صاحبنظر برای شرکت در بحث ها را از جمله مواردی حرکت به رشد در این بحث برشمرد.
 
داعي یکی از دیگر حرکت های رو به جلو در این زمینه به رسالت های محول شده را بخش های مدیریتی اشاره کرد و افزود: نقش حوزه های علمیه و ارگان هایی مانند وزارت علوم، صدا و سیما، ارشاد و ... یک نقش مکمل بوده و عدم حضور یا کمرنگ بودن یکی از این بخش ها موجب عدم دستیابی به نتیجه مطلوب در تشکیل این کرسی هاست.
 
وي همچننی نقش گروه ها و تشکل های دانشجویی بخصوص نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه ها و بسیج دانشجویی در تغذیه فکری، سازماندهی و شرکت دانشجویان در این کرسی ها را مهم و ضروری دانست.
 
این فعال سابق در بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد بندرعباس در ادامه به دشمن شناسی و خنثی سازی جریان های فتنه جو در سطح دانشگاه اشاره كرد و افزود: ایجاد کرسی های آزاداندیشی سبب می شود تا دانشجویان در یک فضای آرام و به دور از جنجال مشکلات خود را حل و فصل كنند و راه و زمینه را برای عناصر فرصت طلب و نفوذی های دشمن که همیشه منتظرند از مشکلات صنفی دانشجویان بهره برداری سیاسی کنند و همچنین برای بیگانگان خوراک تبلیغاتی فراهم نمایند، بسته شود.
 
داعي در پایان از دیگر مواردی که سهم موثری در عملیاتی کردن ایجاد کرسی های آزاداندیشی دارد را ایجاد شور و نشاط و انگیزه کافی در میان دانشجویان برای شرکت در جلسات عنوان کرد و گفت: به نظر می رسد اگر موارد ذکر شده بخوبی عملی شود، اشتیاق برای دانشجو ایجاد شده؛ بنابراين چاره گره مشکلات خود را در شرکت در این کرسی ها جستجو می کند.
پربازدیدترین آخرین اخبار