کد خبر:۱۵۴۷۲۶
خطيب جمعه خرم آباد:
ملت ايران دولتمردان آمريكا را در قفس هاي آهنين به محاكمه خواهد كشيد
خطيب جمعه خرم آباد خطاب به مردم دنيا گفت: ملت ايران دولتمردان آمريكا را در قفس هاي آهنين قرار خواهد داد و آنها را به محاكمه خواهد كشاند.
به گزارش خبرنگار «خبرگزاري دانشجو» از خرم آباد، حجت السلام سيد احمد ميرعمادي امروز در خطبه هاي جمعه خرم آباد در مصلاي الغدير اين شهر تصريح كرد: دنيا بداند ملت ايران دولت آمريكا را در فقس هاي آهنين قرار خواهد داد و آنها را از انزار عمومي به محاكمه خواهد كشاند.
وي از آمريكا به عنوان تروريسم واقعي نام برد و تصريح كرد: آنچه كه رهبر معظم انقلاب مبني بر اينكه يكصد سند معتبر و غير قابل خدشه براي تروريست بودن آمريكا داريم يك سخن واقعي است.
حجت السلام ميرعمادي به بخشي از جنايات آمريكا عليه حقوق بشر اشاره كرد و اظهار داشت: ترور نخست وزير، رئيس جمهور، رئيس قوه قضائيه و يارانش در كشورمان و شهادت برهان الدين در افغانستان، ترور عماد مغنيه، شيخ احمد ياسي، كشتار بي رحمانه مردم عراق و افغانستان و جناياتي كه امروز عليه بشريت با حمايت آمريكا در بحرين صورت مي گيرد همگي سندي بر تروربست دولت آمريكا است.
نماينده ولي فقيه در استان لرستان تصريح كرد: هرگونه تهديد عليه سپاه پاسداران انقلاب اسلامي و سپاه قدس براي هميشه خواب راحت را از آمريكايي ها خواهد گرفت.
وي خاطر نشان كرد: سردار قاسم سليماني از نيروهاي جان بر كفي است كه 32 سال پيش جان خود را بر كف دست گذاشت و در مقابل آمريكا ايستاد.
وي افزود: سناريوهاي جديدي كه آمريكا عليه جمهوري اسلامي ايران نظير اتهام نقض حقوق بشر و دست داشتن بر ترورها آمريكا را به جايي نمي رساند چرا كه آمريكا خود متهم اصلي ترورها در دنيا است.
خطيب جمعه خرم آباد به دستاوردهاي 13 آبان 58 در تسخير لانه جاسوسي آمريكا اشاره كرد و ادامه داد: تسخير لانه جاسوسي هيبت آمريكايي ها را شكست و استحكام انقلاب اسلامي و تثبيت خط استقامت و سازش ناپذيري به ارمغان آورد.
حجت السلام ميرعمادي اضافه كرد: اگر 32 سال پيش تنها فرياد مرگ بر آمريكا در ايران سرداده ميشد اما امروز در 80 كشور دنيا فرياد مرگ بر آمريكا بلند است و اين از دستاوردهاي انقلاب اسلامي است.
امام جمعه خرم آباد بر ملا شدن چهره واقعي آمريكا و استكبار جهاني را از ديگر دستاوردهاي 13 آبان 1358 عنوان كرد و ادامه داد: مسئله ترور، تهديد، تحريم، جنگ و خون ريزي از مهمترين برنامه هاي سياست استكبار جهاني به ويژه آمريكاي جهان خوار است.
حجت السلام ميرعمادي با اذعان به اينكه وقايع 13 آبان شاخ آمريكا و استكبار جهاني را شكست و آنها را رسوا كرد بيان داشت: تسخير لانه جاسوسي هيمنه و ابوهت آمريكا را شكست.
لازم به ذكراست، نمازگزاران جمعه خرم آباد همزمان با مردم سراسر استان پس از اقامه نماز جمعه در راهپيمايي روز 13 آبان حضور يافتند.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰