دانشجويان دانشگاه آزاد بجنورد برگزاري جشن در سالروز شهادت فقيهي‌فر را محكوم كردند
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۵۵۳۷۹

دانشجويان دانشگاه آزاد بجنورد برگزاري جشن در سالروز شهادت فقيهي‌فر را محكوم كردند

دانشجويان بسيجي دانشگاه آزاد بجنورد با صدور بيانيه‌اي برگزاري جشن در سالروز شهادت دانشجوي شهيد فرخ رضا فقيهي فر در اين دانشگاه را محكوم كردند.
به گزارش خبرنگار «خبرگزاري دانشجو» از بجنورد، دانشجويان دانشگاه آزاد بجنورد در پي تصميم شوراي فرهنگي و رئيس دانشگاه آزاد بجنورد مبني بر برگزاري جشن در روز يكشنبه، 22 آبان ماه جاري به مناسبت عيد غدير كه همزمان با سالروز شهادت شهيد فقيهي فر است، با صدور بيانيه‌اي اين حركت را محكوم كردند.

دانشجويان بسيجي در اين بيانيه اين حركت را بي حرمتي در حق دانشجوي شهيد مهندس فرخ رضا فقيهي فر، شهيد امر به معروف و نهي از منكر دانشگاه دانستند و خواستار لغو، و برگزاري مراسم جشن در روز ديگري شدند.

در اين بيانيه آمده است: شهيد فقيهي فر، دانشجو و مسئول بسيج دانشجويي دانشكده فني و مهندسي دانشگاه آزاد بجنورد در سال 1380 بود كه در يكي از عمليات‌هاي جمع آوري خانه فساد در حواشي شهرستان بجنورد به درجه رفيع شهادت نائل آمد.

دانشجويان بسيجي در اين بيانيه اين امر را نه تنها باعث تضعيف روحيه امر به معروف و نهي از منكر در دانشگاه دانستند، بلكه آن را نوعي بي اعتنايي نسبت به شهداي امر به معروف و نهي از منكر و بويژه اين شهيد گرامي عنوان كردند.

دانشجويان بسيجي در پايان اين بيانيه از دفاع نكردن نهادهاي فرهنگي دانشگاه كه خود مدعيان فرهنگ و دفاع از ارزش‌هاي انقلاب و نظام هستند، ابراز گلايه كرده و خواستار حمايت بيشتري از جانب آن‌ها شدند.
 
پربازدیدترین آخرین اخبار