کد خبر:۱۵۵۶۷۰
عضو کمیسیون بهداشت در گفت وگو با «خبرگزاري دانشجو»:
استفاده بيرويه لوازم آرايشي از عوامل سرطان پوست در زنان است
عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس با اشاره به آمار بالای ابتلای زنان ایرانی به سرطان پوست گفت: یکی از مهمترین دلایل این امر استفاده بی رویه از لوازم آرایشی است.
محسنی بندپی در گفت وگو با خبرنگار علمی «خبرگزاری دانشجو»، با بیان اینکه ایران از نظر سرانه مصرف لوازم آرایشی پس از عربستان جایگاه دوم آسیا را به خود اختصاص داده است، گفت: با توجه به اینکه لوازم آرایشی از مواد صنعتی تولید می شود قطعا عدم توجه به کیفیت و میزان مصرف این محصولات عوارض بسیاری را در سلامت مردم به همراه خواهد داشت.
وی با اشاره به آمار بالای ابتلای زنان ایرانی به سرطان پوست افزود: یکی از مهمترین دلایل این امر استفاده بی رویه از لوازم آرایشی است.
نماینده مردم نوشهر و چالوس در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: بالابودن قیمت لوازم آرایش برندهای معتبر باعث افزایش جنس های تقلبی و قاچاق در این حوزه شده است که بسیاری از مردم از تشخیص محصولات تقلبی و اصل عاجز بوده و اطلاعات و دقت کافی در این زمینه ندارند.
محسنی بندپی با تاکید بر اینکه سازمان غذا و دارو باید ضمن تجدید نظر در قوانین، کنترل و نظارت بر عرضه این مواد را بیش از پیش مورد توجه قرار دهد، افزود: قوانین مربوط به این حوزه حدودا مربوط به سال 1335 بوده که برای تجدید نظر در این قوانین طرح مقررات امور پزشكی، دارویی و مواد خوردنی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی در کمیسیون بهداشت مجلس ارائه شد.
وی با اشاره به انجام اصلاحات لازم در قوانین مربوط به محصولات آرایشی بهداشتی افزود: در طرح مقررات امور پزشكی، دارویی و مواد خوردنی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی تمامی خلاءهای قانونی حوزه محصولات آرایشی نیز دیده شده است که اجرای آن قطعا تاثیر بسزایی در مقابله با بحث تقلب و قاچاق لوازم آرایشی بهداشتی خواهد داشت.
عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس خاطر نشان کرد: بررس طرح طرح مقررات امور پزشكی، دارویی و مواد خوردنی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی در کمیسیون بهداشت به پایان رسیده و منتظر بررسی آن در صحن علنی مجلس هستیم.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.