کد خبر:۱۵۵۹۶۸
آیتالله مصباح یزدی:
فرهنگ غدیر تضمین کننده مدیریت صحیح جامعه اسلامی است
رئیس موسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی(ره) قم ترویج فرهنگ غدیر را تضمین کننده مدیریت صحیح جامعه اسلامی دانست.
به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از قم، آیت الله محمدتقی مصباح یزدی ظهر امروز در دیدار شورای فرماندهی سپاه علی بن ابیطالب(ع) قم و اعضای ستاد بازسازی واقعه غدیر، ترویج فرهنگ غدیر را تضمین کننده مدیریت صحیح جامعه اسلامی دانست و تصریح کرد: از این حیث به فراموشی سپردن درس های غدیر خم، باعث گمراهی جامعه اسلامی شده است؛ کما اینکه پس از ارتحال پیامبراکرم(ص) ما شاهد این گمراهی و انحراف بودیم.
وی همچنین با تاکید بر اینکه بقا و اعتلای جامعه اسلامی مستلزم توجه بیش از پیش به عید غدیر و درس های ماندگار آن است، گفت: عید غدیر حرکت نمادینی بود تا ما در همه زمان ها به حکم رهبری و مدیریت جامعه اسلامی توجه کرده، و تبعیت از ولی امر خویش را هیچ گاه از یاد نبریم.
عضو مجلس خبرگان رهبری با اشاره به اینکه نمی شود کسی مسلمان باشد؛ اما حاکمیت پیامبر را قبول نداشته باشد، خاطرنشان کرد: خداوند از همان روز اول مسئله جانشینی پیامبر (ص) را مطرح کرد و پیامبر اسلام نیز در مکان ها و زمان های مختلف به مسئله جانشینی خویش اشاره داشتند.
مصباح یزدی در ادامه با اشاره به تلاش عده ای در طول تاریخ برای به فراموشی سپردن واقعه غدیر در بین مردم بيان داشت: باید توجه داشت کسانی که به دنبال به فراموشی سپردن این مسئله بسیار مهم و کلیدی بودند در واقع کسانی بودند که به ظاهر نماز می خواندند، روزه می گرفتند و در جنگ ها عليه دشمنان اسلام شرکت می کردند، اما در تحقق و عینیت یافتن ولایت این اصل اساسی جامعه اسلامی به انحای مختلف کارشکنی کردند.
وي خاطرنشان كرد: شخص پیامبر اکرم(ص) از فرصت های مختلف استفاده و علی (ع) را به عنوان جانشین خود به مردم معرفی کرد.
رئیس موسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی(ره) قم با تاکید بر اینکه مشروعیت هر نظامی باید از طرف خدا تایید شده باشد، گفت: جایی که پای خدا و ارزش های معنوی در کار نباشد، جامعه ای مانند جوامع غربی به وجود می آید و وضعیتی شکل می گیرد که هر کس زورش بیشتر باشد، غالب خواهد شد.
مصباح یزدی در پايان با تاکید بر اینکه باید مراقب فتنه های زمانه باشیم، يادآور شد: به کوری چشم دشمنان، امروز نماد اسلام، شخص مقام معظم رهبری است و خداوند بلاهای زیادی را به برکت ایشان از سر اسلام و مسلمانان دفع کرده است.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰