محمديان: اصل و اساس جنبش وال استريت فكري و عقيدتي است
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۵۵۹۹۰
كنگره ملي امام هادي(ع)- 2

محمديان: اصل و اساس جنبش وال استريت فكري و عقيدتي است

مدير كل اوقاف و امور خيريه استان لرستان گفت: اصل و اساس جنبش وال استريت فكري و عقيدتي است.
به گزارش خبرنگار «خبرگزاري دانشجو» از خرم‌آباد، محمديان شنبه 21 آبان در آيين افتتاحيه كنگره ملي امام هادي(ع) كه در خرم آباد برگزار شد تصريح كرد: اگر چه جنبش تسخير وال استريت به ظاهر به دليل مسائل اقتصادي شكل گرفته است اما در حقيقت اصل و اساس اين جنبش فكري و عقيدتي است.

وي در ادامه با اشاره به اينكه متأسفانه بعد از گذشت 32 سال از انقلاب هنوز نتوانسته ايم فرهنگ اهل بيت (ع) را در جامعه به خوبي معرفي و نهادينه كنيم عنوان كرد: ‌علي‌رغم اينكه رهبر معظم انقلاب بارها در بيانات خود تلاش كرده اند ما را به اين سمت هدايت كنند اما هنوز در مديريت و ساير رشته هاي علوم در دانشگاه‌ها مقلديم.

مدير كل اوقاف و امور خيريه استان لرستان با اذعان به اينكه زماني كه رهبر معظم انقلاب بر اسلامي شدن دانشگاه‌ها تأكيد كردند برداشت‌هاي غلطي از اين بيانات شد گفت: بايد قرآن و اسلام در علوم دانشگاهي جاي پيدا كند.

محمديان متذكر شد: متأسفانه امروز استاد علم سياست ما در كلاس‌هاي درس تمام مباني سرمايه‌داري و نظام ليبراليستي را تشريح مي‌كند اما از علوم اسلامي و ديني خبري نيست كه نتيجه آن تشنج‌هاي است كه امروز در جامعه ما به وجود آمده است.
 
پربازدیدترین آخرین اخبار