کد خبر:۱۵۶۰۴۷
دبیر ستاد توسعه فناوری اطلاعات خبرداد:

حمایت معاونت علمي و فناوري رياست جمهوري از پروژه‌های مرتبط با شبكه ملي داده اطلاعات

دبیر ستاد توسعه فناوری اطلاعات و ارتباطات معاونت علمي و فناوري رياست‌جمهوري گفت: از پروژه‌های مرتبط با شبكه ملي داده اطلاعات که از سوي شركت‌هاي خصوصي و دانشگاه‌ها به این ستاد برسد، حمايت می‌شود.
به گزارش گروه علمي «خبرگزاري دانشجو»، دكتر كمال محامدپور با تاكيد بر اهداف مهم ستاد توسعه فناوری اطلاعات و ارتباطات گفت: طبق برنامه‌ریزی‌های انجام شده این ستاد اولويت‌هاي كاري خود را در سال جاری از ابتدای امسال مشخص و بر اساس اسناد بالادستي به ويژه سند چشم‌انداز، برنامه پنجم توسعه و اسناد ديگري مانند سند راهبردي امنيت فضاي تبادل اطلاعات (افتا)، سند راهبردي جامعه اطلاعاتي، نقشه جامع علمي و نظام جامع فناوري اطلاعات كشور، به دسته‌بندي اين اولويت‌ها پرداخته است.
 
دبیر ستاد توسعه فناوری اطلاعات و ارتباطات معاونت علمي و فناوري رياست‌جمهوري تصريح كرد: يكي از مسائل مهم اين ستاد در كارگروه فناوري اطلاعات، بحث دولت الكترونيك است، به طوري كه پروژه‌هايي كه مي‌تواند در تحقق و تسريع این امر كمك كند، مورد حمايت قرار مي‌گيرند، علاوه بر اين در فناوري اطلاعات بحث تجارت و بانكداري الكترونيك از مسائل مهم كشور محسوب مي‌شود؛ لذا پروژه‌هاي عملياتي در اين زمينه مورد حمايت ستاد توسعه فناوری اطلاعات و ارتباطات قرار مي‌گيرد.
 
استفاده از خط و زبان فارسي در محيط شبكه اينترنت و اينترانت

محامدپور افزود: آموزش الكترونيكي و مجازي به همراه استفاده از خط و زبان فارسي در شبكه اينترنت از ديگر اولويت‌هاي كارگروه فناوري اطلاعات است، مانند بسياري از كشورها كه زبان بومي خود را در محيط مجازي به كار مي‌گيرند، ما نيز در نظر داريم تا از خط و زبان فارسي در محيط شبكه اينترنت و اينترانت استفاده کنیم.
 
وي تاكيد كرد: يكي از مهمترين اولويت‌هاي ستاد در بحث كارگروه فناوري ارتباطات و مخابرات، شبكه ملي داده اطلاعات است كه در اين زمينه اگر پروژه‌هايي از طرف شركت‌هاي خصوصي و دانشگاه‌ها به این ستاد برسد، آنها را مورد بررسي و حمايت قرار مي‌دهيم.
 
دبیر ستاد توسعه فناوری اطلاعات و ارتباطات معاونت علمي و فناوري رياست‌جمهوري گفت: همچنين يكي ديگر از اولويت‌هاي حمايتي، نرم افزارهايي است كه در شبكه‌هاي ارتباطي مورد حمايت و يا استفاده قرار مي‌گيرند.
 
وي در ادامه افزود: با توجه به نسل چهارم مخابرات در بحث توسعه زيرساخت‌هاي فناوري اطلاعات، شبكه‌هاي داده و مخابراتي نياز به زيرساخت‌هاي فني دارند، لذا ستاد توسعه فناوری اطلاعات و ارتباطات معاونت علمی و فناوری ریاست‌جمهوری پروژه‌هايي كه به توسعه اين گونه زيرساخت‌ها كمك كند، مورد حمايت قرار مي‌دهد.
 
توجه به استانداردهای شبکه‌های مخابراتی
 
محامدپور با تاكيد بر اهميت استانداردهايي كه بايد در شبكه‌هاي مخابراتي به آن پرداخته شود، خاطرنشان كرد: پرداختن به اين استانداردها از اولويت‌هاي كارگروه امنيت اين ستاد محسوب مي شود.

وي يادآور شد: بحث توليد علم و دانش فني در مقوله امنيت با توجه به اينكه ما در كشور قابليت‌هاي خوب علمي و دانشگاهي در اين زمينه داريم، يكي از اولويت‌هاي مهم ستاد توسعه فناوري اطلاعات و ارتباطات است.
 
تاسيس آزمايشگاه‌هاي امنيت در بخش خصوصي

به گفته دبیر ستاد فناوری اطلاعات و ارتباطات معاونت علمی و فناوری ریاست‌جمهوری، تاسيس آزمايشگاه‌هاي امنيت در بخش خصوصي و دانشگاه‌ها و تربيت نيروي متخصص و ارائه آموزش‌هاي تخصصي در اين حوزه نيز از اولويت‌هاي اين ستاد است.

وي گفت: در مجموع حوزه ICT، حوزه‌اي است كه بايد بيشتر به آن پرداخته شود و يكي از نهادهايي كه مي‌تواند نقش هماهنگ كننده در اين حوزه ايفا كند، ستاد توسعه فناوري اطلاعات و ارتباطات و در كل معاونت علمي و فناوري رياست‌جمهوري است كه به ويژه در بحث IT كه امروز در همه زمينه‌ها فراگير شده و يك بحث فرادستگاهي است، بايد نهادي ايجاد هماهنگي در اين حوزه را بر عهده بگيرد كه البته در اين راستا جايگاه ستاد توسعه فناوري اطلاعات و ارتباطات و معاونت علمي و فناوري رياست‌جمهوري در ايجاد اين هماهنگي، مي‌تواند بيشتر و پررنگتر ديده شود.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار