کد خبر:۱۵۷۰۲۳
یک کارشناس تغذیه:

گرایش به مصرف فست فودها از دلایل مهم بروز چاقی است

کارشناس تغذیه مرکز بهداشت استان مرکزی گفت: فرهنگ نادرست تغذیه و عدم رعایت تناسب مصرف ارکان هرم غذایی، کم تحرکی و گرایش به مصرف فست فودها از دلایل مهم بروز چاقی است.
نسرین یادگاری در گفت‌وگو با خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» در اراک، گفت: 37.8 درصد مردم استان مرکزی دارای اضافه وزن، 18.5 دچار چاقی مفرط و 56.3 نیز با مشکل اضافه وزن و چاقی دست و پنجه نرم می‌کنند.
 
وی چاقی را یکی از عوامل مستعد کننده بروز بیماری‌های قلبی و عروقی، دیابت، سرطان‌ها و مشکلات اسکلتی و استخوانی دانست و افزود: باید چاقي برای مردم استان به عنوان یک عامل جدی تهدید سلامت مطرح شود.
 
کارشناس مسئول تغذیه مرکز بهداشت استان مركزي تصريح كرد: اگرچه چاقی یکی از مشکلات رو به رشد در تمامی سنین جمعیتی استان است اما آمارها نشان می‌دهد که این معضل در جمعیت میان سال استان بیش از سایر اقشار است.
 
یادگاری بيان داشت: بر اساس آخرین آمار موجود میزان مصرف نان و غلات در سبد غذایی روزانه خانوار باید بین شش تا 11 واحد باشد که این شاخص در استان مرکزی حداقل 12 واحد در روز است.
 
وی میزان مصرف استاندارد میوه‌ها در روز را بین دو تا چهار واحد اعلام کرد و ادامه داد: مردم استان مرکزی از میوه‌ها کمتر از یک واحد در روز استفاده مي كنند.
 
کارشناس مسئول تغذیه مرکز بهداشت استان مرکزی با بیان اینکه شاخص مصرف روزانه سبزیجات برای هر فرد سه تا پنج واحد است، اظهار داشت: در رفتارهای تغذیه مردم استان هر فرد در روز مصرف 1.7 واحد سبزیجات را دارد.
 
یادگاری در پايان استفاده بی رویه و غیرمنطقی از چربی‌ها و مصرف کمتر از حد استاندارد گروه شیر و لبنیات، پروتئین‌ها و حبوبات را در رژیم غذایی روزانه از دیگر معضلات تغذیه مردم استان برشمرد.
 
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار