2746 طرح و پروژه مخابرات امروز در سراسر کشور افتتاح می‌شود
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۵۷۳۲۲
باحضور رئیس جمهور

2746 طرح و پروژه مخابرات امروز در سراسر کشور افتتاح می‌شود

2746 طرح و پروژه مخابراتی در سراسر کشور صبح امروز با حضور رئیس جمهور در شرکت ارتباطات زیر ساخت افتتاح و آغاز به کار می‌کند.
به گزارش خبرنگار سیاسی «خبرگزاری دانشجو»، 2746 طرح و پروژه مخابراتی در سراسر کشور با هزینه بالغ بر 2858 میلیارد و 550 میلیون ریال امروز با حضور محمود احمدی نژاد در شرکت ارتباطات زیرساخت افتتاح می‌شود.
 
بر این اساس، 270 طرح پست بانکی و 3 طرح زیرساخت ارتباطات در سراسر کشور افتتاح خواهد شد.
 
از جمله این طرح‌ها پروژه شبکه ملی اطلاعات است که شامل 4 دروازه بین‌المللی super core است در شهرهای شیراز، اصفهان، مشهد و تبریز و 51 مرکز core در شهرهای اصلی کشور گشایش می‌یابد که با راه اندازی این پروژه ظرفیت اینترنت کشور تا 80 گیگ و ظرفیت دیتای کشور تا 500 گیگ افزایش می‌یابد.

این پروژه با صرف هزینه ای بالغ بر 680 میلیارد ریال به بهره برداری می‌رسد همچنین پروژه توسعه و جایگزینی مرکز بین‌المللی اول با ظرفیت بیش از 40 هزار پورت از دیگر پروژه های افتتاحیه امروز است که امکان برقراری مکالمات بین‌الملل با استفاده از فناوری mgm را برای هموطنان فراهم می‌کند؛ این پروژه نیز با صرف 15 میلیارد ریال اعتبار راه اندازی می‌شود.

همچنین پروژه مرکز ساماندهی ارتباطات voip بین‌المللی سومین پروژه زیرساخت مرکز ساماندهی ارتباطات voip بین‌المللی است که با ظرفیت بیش از 20 هزار مکالمه همزمان و با صرف اعتباری بالغ بر 10 میلیارد ریال راه اندازی می‌شود.
 
در این مراسم رئیس جمهور، وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات و مسئولان سازمان ارتباطات و مسئولان شرکت ارتباطات زیرساخت حضور دارند.
 
پربازدیدترین آخرین اخبار