کد خبر:۱۵۷۷۰۳
نشست تشکل‌های دانشجویی در خصوص گزارش احمد شهید – 2:

چیتی: گزارش احمد شهید در برگیرنده منافع اقلیت مردم است

عضو شورای مرکزی دفتر تحکیم وحدت با بیان اینکه احمد شهيد در گزارش خود منافع اقلیت مردم را در نظر گرفته است، گفت: این گروه اقلیت همان کسانی هستند كه در چارچوب قانون اساسی ایران حق‌هایی را تضعیف كردند.
به گزارش خبرنگار سیاسی «خبرگزاری دانشجو»، سمیه چیتی ظهر امروز در نشست نمایندگان تشکل‌های دانشجویی در خصوص گزارش احمد شهید نسبت به مسئله حقوق بشر در ایران در سالن کوثر، گفت: در سازمان ملل تعریف کامل و جامعی از حقوق بشر که مورد تایید عموم مردم باشد، فراهم نشده است.

وی با بیان اینکه مبنای حقوق بشر در سازمان ملل بر گرفته از یک منبع واحد و فطری نیست، گفت: با توجه به جایگاه سازمان ملل و توجه این سازمان به مسئله سرمایه داری، حقوق بشر در این سازمان با در نظر گرفتن منافع سرمایه داری طراحی شده است.

چیتی افزود: از نظر سازمان ملل حقوق باید تأمین کننده منافع سرمایه داران باشد و بشر از نظر آن‌ها همین سرمایه داران هستند.

عضو شورای مرکزی دفتر تحکیم وحدت با اشاره به تعریف غرب و آمریکا نسبت به تروریسم گفت: این کشورها معتقدند کشورهای مسلمان و فلسطین که در دفاع از حقوق خود مبارزه می‌کنند تروریست هستند در حالی که از نظر ما و مبانی اسلامی چنین تعریفی جایگاهی ندارد.

وی با بیان اینکه احمد شهید به تهیه گزارشی از وضعیت حقوق بشر ایران بدون حضور در ایران پرداخته است، گفت: احمد شهید نیز در گزارش خود منافع اقلیت مردم را در نظر گرفته است و آن‌ها را مظلوم خوانده و از آن‌ها دفاع می‌کند.
 
چيتي در همین زمینه افزود: این گروه اقلیت همان کسانی هستند که در مسائل داخلی ایران طبق قانون عمل نکردند و در چارچوب قانون اساسی ایران حق‌هایی را تضعیف نمودند.

عضو شورای مرکزی دفتر تحکیم وحدت افزود: احمد شهید در گزارش خود از افرادی مانند شیرین عبادی، کروبی و موسوی که علناً قانون را زیر پا گذاشتند،ْ حمایت می‌کند.

وي با تاکید بر اینکه باید از احمد شهید پرسید آیا کسانی که در خیابان‌ها آمدند و از آرمان‌های خود دفاع کردند حقوق بشر نیستند، گفت: تهیه چنین گزارش‌هایی در سازمان ملل بیانگر این است که این سازمان حقوق بشر را در راستای منافع غرب می‌داند و هر چیز که با منافع آن‌ها تضاد داشته باشد متضمن حقوق بشر نیست.

چيتي با تاکید بر اینکه حقوق بشر در غرب تنها در برگیرنده حقوق سرمایه داری است، گفت: ما از سازمان ملل می‌خواهیم قبل از طرح ادعای حقوق بشر و تهیه چنین گزارش‌هایی تعریفی جامع از حقوق بشر ارائه دهد و آن را تبیین کند.

عضو شورای مرکزی دفتر تحکیم وحدت از مسئولان کشور نیز خواست حقوق بشری که برگرفته از مبانی اسلامی است را به دنیا و سازمان ملل معرفی کنند.

وي در پایان سخنان خود با اشاره به نامه معاویه به امام علی (ع) گفت: تا زمانی که منابع استخراج ما برای ارزش‌های الهی خدایی نباشد هر فردی می‌تواند بر اساس برداشت خود این ارزش‌ها را ارزیابی کند.
 
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار