کد خبر:۱۵۷۷۲۳
نشست تشکلهای دانشجویی در خصوص گزارش احمد شهید – 3 و پایانی
مهری: هدف گزارش احمد شهید سیاه نمایی وضعیت حقوق بشر در ایران است
عضو شورای مرکزی جنبش عدالتخواه دانشجویی با اشاره به گزارش احمد شهید در خصوص وضعیت حقوق بشر در ایران گفت: هدف گزارش احمد شهید سیاه نمایی وضعیت حقوق بشر در ایران است.
به گزارش خبرنگار سیاسی «خبرگزاری دانشجو»، علیرضا مهری ظهر امروز در نشست نمایندگان تشکلهای دانشجویی در خصوص گزارش احمد شهید نسبت به وضعیت حقوق بشر در ایران که در سالن کوثر برگزار شد، گفت: بعد از اتفاقات منطقه و تغییرات سریع در فضای خاورمیانه، آمریکا حامیان خود را از دست داد و تلاشهایی را برای حفظ جایگاه خود در این منطقه انجام داد.
وی با بیان اینکه این انقلابها با فشار رسانه ای آمریکا و رژیم صهیونیستی همراه شد، گفت: مسئله ترور سفیر عربستان توسط ایران و گزارش حقوق بشر علیه ایران که همزمان با این مسئله عنوان شد از جمله راهکارهای دولتمردان آمریکایی برای خروج از بحران خاورمیانه بود.
مهري افزود: این گزارش در حالی تهیه میشود که احمد شهید هیچ حضوری در ایران نداشته و اطلاعاتی را از نزدیک در ایران به دست نیاورده است.
عضو شورای مرکزی جنبش عدالتخواه دانشجویی ادامه داد: هدف گزارش احمد شهید سیاه نمایی وضعیت حقوق بشر در ایران است.
وی فشار به دولتمردان سوریه ای را نیز از جمله دیگر راهکارهای رسانه ای آمریکا برای خروج از بحران و بن بست پیش آمده برای این کشور در جهان دانست و خاطرنشان کرد: حمله به سوریه و ایجاد بحران داخلی در این کشور به منظور شکستن حلقه مقاومت در منطقه است.
مهری در همین زمینه تاکید کرد: اتحادیه عرب نیز در قضیه سوریه نقش خود را به عنوان بازیگر آمریکا ایفا کرد و هدف اصلی آمریکا از این مسئله هم در راستا قرار دادن سیاستهای سوریه بر اساس منافع خود و اسرائیل است.
عضو شورای مرکزی جنبش عدالتخواه دانشجویی با بیان اینکه جریان دانشجویی همواره فعالانه از عدالت دفاع خواهد کرد، گفت: دانشجویان با تهیه نامه به احمد شهید و انتقاد از گزارش مغرضانه وی در خصوص حقوق بشر تلاش میکنند نقش خود را به عنوان پیشرو و پیشگام در مسائل حساس کشور ایفا نمايند.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.