فقدان مدیریت موجب افت شنای ایران شد
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۵۸۴۳۵
ملی پوش شنای ایران:

فقدان مدیریت موجب افت شنای ایران شد

ملی پوش شنای ایران گفت: متاسفانه در دو سال گذشته فقدان مدیریت لازم موجب افت محسوس شنای ایران بوده است.
به گزارش گروه ورزشي «خبرگزاري دانشجو»، محمد بیداریان با امیدبخش توصیف کردن شرایط جدید تمرینات تیم ملی گفت: متاسفانه در دو سال گذشته فقدان مدیریت لازم موجب افت محسوس شنای ایران بوده است.
 
دارنده مدال برنز بازی های داخل سالن آسیا، با اشاره به شرایط دو سال گذشته تیم ملی افزود: در دوره مدیریت قبلی کتروویچ، مشاورفنی تیم ملی شنا بود که برنامه های تمرین را از کرواسی برای ما ایمیل می کرد و خود شناگران آنها را اجرا می کردند و به اعتقاد من عدم نظارت لازم موجب افت محسوس شنای ایران در دو سال گذشته شد.
 
وی تصریح کرد: درحال حاضر تمام برنامه هایم را بر روی تمرینات، کسب آمادگی لازم و نزدیکی به رکوردهای ملی جهت حضور در مسابقات رسمی و کسب سهمیه المپیک متمرکز کرده ام.
 
بیداریان با مثبت ارزیابی کردن تمرینات تیم ملی در دوره جدید اظهار داشت: تغییرات ایجاد شده در مدیریت فدراسیون و آغاز به کار کادر جدید تیم ملی شنا باعث شده که تمرینات تیم ملی با نظم و انضباط بسیار خوبی برگزار شود، ضمن اینکه در پایان هشت هفته اول تمرینات، تست هایی را انجام می دادیم که این تست ها کمک زیادی در جهت ارزیابی فنی شناگران تیم ملی داشت ولی در حال حاضر به طور کلی می توان گفت با شرایط آرمانی فاصله زیادی داریم.
 
عضو تیم ملی شنا در ادامه به مسابقات پیش روی تیم ملی اشاره کرد و افزود: تنها شش یا هفت ماه برای کسب سهمیه المپیک فرصت داریم و این زمان بسیارکمی است با این وجود تمام تلاش خود را برای کسب آمادگی لازم جهت حضور در رقابت های انتخابی انجام خواهیم داد.
 
وی در پایان خاطرنشان کرد: هم اکنون وضعیت اردویی تیم ملی شنا مطلوب است و نسبت به گذشته از امکانات بهتری برخوردارهستیم و تنها مشکل موجود بحث مالی ملی پوشان است چرا که هیچ درآمدی از طریق فدراسیون نداریم و تنها خواسته ما از مسئولان وزارت ورزش و جوانان  کمیته ملی المپیک حمایت مالی و روحی از ورزشکاران ملی و فدراسیون شناست.
پربازدیدترین آخرین اخبار