ولی‌پور پنجشنبه عازم اردوی چین می‌شود
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۶۰۷۶۳
برنامه‌ریزی برای کسب نخستین سهمیه ورودی شیرجه المپیک

ولی‌پور پنجشنبه عازم اردوی چین می‌شود

بر اساس برنامه ریزی فدراسیون شنا و به پیشنهاد کمیته مشورتی شیرجه، شیرجه روی تیم ملی شیرجه کشورمان به منظور پیگیری تمرینات اختصاصی زیر نظر مربیان چینی اردوي آمادگي خود را در چين برپا مي‌كند.
به گزارش گروه ورزشي «خبرگزاري دانشجو»، بر اساس برنامه ریزی فدراسیون شنا و به پیشنهاد کمیته مشورتی شیرجه، مجتبی ولی پور، شیرجه روی 19 ساله تیم ملی شیرجه کشورمان به منظور پیگیری تمرینات اختصاصی زیر نظر مربیان چینی به مدت 2 ماه در کشور چین اردوی آمادگی بر پا می کند.

طبق برنامه ریزی کمیته مشورتی شیرجه، ولی پور در طول اردوی آماده سازی خود که در دانشگاه تربیت بدنی تسینگ هوا و زیر نظر مربیان صاحب نام و حرفه ای چینی بر پا مي شود، تمرینات بدنسازی و مهارتی ویژه ای را پیگیری مي كند.

کشور چین مهد شیرجه دنیا و از جمله کشورهای پیشرفته و صاحب سبک در این رشته به شمار می رود که قهرمانان صاحب نامی را در شیرجه جهان و المپیک در اختیار دارد.

امید حدیقی، سرپرست کمیته مشورتی شیرجه در خصوص اعزام ملی پوش شیرجه کشورمان به اردوی چین گفت: مجتبی ولی پور در ماده شیرجه از تخته 3 متر یکی از امیدهای ایران برای کسب سهمیه ورودی المپیک محسوب می شود و فدراسیون شنا با برنامه ریزی بر روی این شیرجه روی جوان امیدوار است وی در مسابقات ورودی لندن ، بتواند برای نخستین بار سهمیه ورودی المپیک را به دست آورد.

وی با بیان اینکه فدراسیون به دنبال برنامه ریزی بلند مدت بر روی رشته شیرجه است، اضافه کرد: کمیته شیرجه با شاخص های فنی و کیفی که در ولی پور سراغ دارد امیدوار است وی با پشت سر گذاشتن اردوی چین، تمرکز بر روی تمرینات اختصاصی و کسب آمادگی های لازم بتواند در مسابقات ورودی که 26 بهمن ماه جاری در لندن برگزار مي شود، به نخستین سهمیه ورودی المپیک دست یابد ولی حتی اگر وی از این مهم باز بماند نیز دلیل نمی شود تا با نگاه به افق های آینده بر روی شیرجه روهای کشورمان برنامه ریزی نداشته باشیم.

لازم به ذكر است،مجتبی ولی پور شیرجه روی تبریزی تیم ملی کشورمان در مسابقات اخیر قهرمانی کشور که به میزبانی ت هران برگزار شد، توانست در رده سنی بزرگسالان و در مواد شیرجه سه متر، سکو و تخته یک متر به عنوان قهرمان قهرمانان دست یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار