تك نرخي شدن ارز فضاي رقابت سالم را فراهم مي‌كند
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۶۰۹۴۹
پاپري در گفت‌وگو با «خبرگزاري دانشجو»:

تك نرخي شدن ارز فضاي رقابت سالم را فراهم مي‌كند

نماينده دشتستان در مجلس با اشاره به اينكه تفاوت قيمت سكه و ارز عاملي براي سوءاستفاده‌كنندگان و كساني كه قصد ضربه زدن به نظام را دارند، شده است، گفت: بايد با تك نرخي كردن قيمت ارز جلوي هر گونه سوءاستفاده را بگيريم.
ايوب پاپري مقدم در گفت‌وگو با خبرنگار سياسي «خبرگزاري دانشجو»، با اشاره به اينكه تفاوت قيمت سكه در بازار و بانك مركزي به اقتصاد سالم در هر جامعه‌اي لطمه مي زند، گفت: اين امر حركت سرمايه را به سمت بازارهاي كاذب سوق مي دهد كه مطلوب نظر فعالان اقتصادي نيست.

وي با اشاره به اينكه برخي سودجويان از تفاوت قيمت سكه و سرمايه ملت به نفع سود شخصي بهره برداري مي كنند، خاطرنشان كرد: اين سودجويان با رفتن به سمت بانك مركزي از تفاوت قيمت استفاده كرده و سكه را در بازار با قيمت بالا به فروش مي رسانند كه اين براي يك اقتصاد سالم، مرض و بيماري بزرگي است.

نماينده دشتستان در مجلس با اشاره به اينكه قيمت اجناس در كشورهايي كه از اقتصاد باثبات و پويايي برخوردار هستند ثابت و بدون تغيير است، گفت: متاسفانه در كشور ما كه داعيه يك اقتصاد فعال را دارد، اين شرايط حاكم نيست و تفاوت قيمت در بازار مشكلات تورمي را به وجود آورده است.

پاپري مقدم با بيان اينكه تفاوت قيمت برخي كالاهاي دولتي و خصوصي آثار سوئي در مابقي كالاها خواهد گذاشت، افزود: چندنرخي بودن ارز هم معضلي براي اقتصاد كشور به شمار مي آيد؛ چرا كه منافذ سوءاستفاده را در فعاليت‌هاي اقتصادي به نفع شخصي و نه چرخه اقتصادي كشور، فراهم مي آورد.

وي ادامه داد: سودجويان از تفاوت نرخ ارز و قيمت كالاها استفاده كرده و ارز را به خارج از كشور منتقل و به عبارتي سرمايه را به خارج از مرزهاي كشور سوق مي دهند.

نماينده دشتستان در مجلس گفت: متاسفانه چند نرخي بودن ارز و تفاوت قيمت‌ برخي كالاها سبب شده حتي كساني كه قصد ضربه زدن به نظام اقتصادي كشور را دارند، از اين فضا استفاده كنند.

اين نماينده مجلس با بيان اينكه براي رفع اين مشكلات بايد يك نرخ براي ارز در كشور حاكم شود، بيان داشت: اگر از تك نرخي شدن بخشي‌هايي از جامعه آسيب ببيند بايد آن بخش‌ها را اصلاح كنيم نه اينكه به نرخ‌ها دست بزنيم.

پاپري مقدم ادامه داد: بايد ببينيم چه عواملي باعث سود و زيان در تك نرخي شدن ارز مي شود و آن عوامل را اصلاح كنيم، نه اينكه به آن بخش‌ها يارانه پرداخت كنيم.

وي تاكيد كرد: با تك نرخي شدن ارز، بازار رقابت سالم در عرصه اقتصادي به وجود آمده كه اين امر قدمي براي پيوستن به بازار تجارت جهاني خواهد بود. 
 
پربازدیدترین آخرین اخبار