بالاترين جهاد، ايستادگي در برابر قدرت‌هاي فاسد و زورگويان عالم است
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۶۱۴۳۵
احمدي نژاد در جمع مردم كهگيلويه و بويراحمد:

بالاترين جهاد، ايستادگي در برابر قدرت‌هاي فاسد و زورگويان عالم است

رئيس جمهور در جمع مردم استان كهگيلويه و بويراحمد، با اشاره به درس‌هاي از مكتب امام حسين (ع) و پيامبر اكرم(ص) گفت: بالاترين جهاد ايستادگي در برابر قدرت‌هاي فاسد و زورگويان عالم است.
به گزارش خبرنگار «خبرگزاري دانشجو» از ياسوج، دكتر محمود احمدي نژاد امروز در جمع مردم استان كهگيلويه و بويراحمد در ورزشگاه تختي ياسوج، مردم اين استان را با وفاترين مردم استان دانست و گفت: كهگيلويه و بويراحمد ديار مردان پاك و شجاعي است كه در سلحشوري شهره تاريخ پرافتخار ايران هستند.

 احمدي نژاد به نقش مردم استان در استقلال، شرف و عزت ايران اشاره كرد و پركاري، مجاهدت و هوشياري مردم استان را ارزشمندترين سرمايه‌هاي آنان براي عبور از قله‌هاي تاريخي دانست.

 رئيس جمهور در ادامه به درسي از مكتب پيامبر(ص) و امام حسين(ع) اشاره كرد و گفت: اين كلام نوراني پيامبر(ص) كه مي فرمايند؛ «حسين مني و انا من حسين» حاوي همه مفاهيم بلند عرفاني مي باشد.
 
احمدي نژاد پيامبر(ص) و امام حسين(ع) را نجات بخش ملت و تاريخ انسان دانست و گفت: امام حسين(ع) و پيامبر(ص) هر دو از يك جنس بوده و در يك مسير و يك صراط و يك هدف نوراني حركت كردند.

وي پيامبر را كشتي نجات بشريت و امام حسين(ع) را ادامه نور پيامبر(ص) از طريق حضرت زهرا(س) و اميرالمومنين علي(ع) دانست.

 احمدي نژاد با اشاره به پيام عاشورا بيان داشت: امام حسين(ع) پرچم برافراشته اسلام براي هميشه تاريخ است.

 وي افزود: سيد و سالار شهيدان همه موجوديت و زندگي و حيثيت خود را براي خدا تقديم كرد و براي اسلام، عدالت، آزادي، جوانمردي، پاكي و شرافت قيام كرد.

رئیس جمهور با اشاره به فساد و بي عدالتي، منزوي شدن پاكي‌ها، و قدرت گرفتن مفسدين و قلدرها بيان داشت: يك انسان مومن و موحد نمي تواند آرام بگيرد و صحنه حاكميت مفسدين را مشاهده كند.

 وي افزود: امام حسين(ع) مي فرمايند در اين شرايط بايد قيام كرد تا عدالت بر پا شود تا فساد و ظلم و خودخواهي از جامعه برچيده گردد.

 احمدي نژاد با اشاره به شرايط حاكم در جامعه اسلامي در دوران بني اميه گفت: در اين شرايط انسان مومن بايد قيام كند و در برابر شيطان صفتان و شيطان صفتي پرچم توحيد را به اهتزاز درآورد و هر كجا كه حق تعطيل مي شود و باطل حاكم مي گردد، بايد قيام كرد.

 وي اين پيام را درسي از مكتب حسيني و محمدي عنوان كرد و گفت: بالاترين امر به معروف و نهي از منكر ايستادگي در برابر قلدرها و زورگويان عالم و كساني كه به ناحق حاكميت بر مردم را اشغال كرده‌اند، است.

 احمدی نژاد بالاترين جهاد را ايستادگي در برابر قدرت‌هاي فاسد و زورگويان عالم دانست و گفت: يا بايد عزت خود را زير پا بگذاريم يا جان و سر خود را در راه آزادگي بسپاريم و امام حسين(ع) درسي تاريخي به همه بشريت دارد كه اگر در برابر دو انتخاب ذلت و شهادت باشيد پرچم «هيهات من الذله» را برداريد.
 
پربازدیدترین آخرین اخبار