کد خبر:۱۶۱۶۱۲
فرمانده سپاه قم:
سخنان اوباما نشان از فشار روانی بالا بر رهبران آمریکاست
فرمانده سپاه علی بن ابی طالب(ع) سخنان اوباما را مبنی بر پس دادن هواپیمای جاسوسی مضحک خواند و گفت: این سخنان نشان از فشار روانی بسیار بالا بر رهبران آمریکاست.
به گزارش گروه سياسي «خبرگزاری دانشجو»، سردار مهدی مهدوی نژاد پیش از ظهر چهارشنبه در جلسه مسئولین سپاه علی بن ابی طالب(ع) اظهار داشت: اوباما با این سخنانش به تمام جامعه بین الملل نشان داد که با چه منطقی دارد کشور آمریکا را مدیریت می کند.
وی با بیان اینکه بسیاری از مدیران ارشد نظامی آمریکا، اقدام این کشور را در حمله به عراق و افغانستان بی نتیجه دانسته اند، عنوان كرد: این اقدامات نشان از بی تدبیری و کم عقلی رهبران آمریکا دارد که بعد از چند سال حضور در این کشورها حالا باید مفتضحانه نیروهای خود را از عراق و قطعا در آینده از افغانستان بیرون ببرند.
فرمانده سپاه علی بن ابی طالب(ع) افزود: ایجاد بحران برای کشورهای دیگر دامن آمریکا را گرفته است و امروز شاهد آن هستیم که جنبش وال استریت چگونه نظام سرمایه داری آمریکا را مورد هجوم و اعتراض قرار داده است.
مهدوی نژاد در بخش دیگری از سخنان خود، با بیان اینکه رهبر معظم انقلاب که مانند خورشیدی تابان جهان را به واسطه اندیشه های ناب خود نورانی کرده است، الگوی همه مستضعفان عالم است، اظهار داشت: دشمنان اسلام و ایران اسلامی خوب به شخصیت والا، ارزشمند و متعالی مقام معظم رهبری پی برده اند و می دانند که ایشان در قلوب مسلمانان جهان نفوذ دارد.
وی افزود: اینان باید بدانند که روز به روز بر محبوبیت و مقبولیت مقام معظم رهبری در جهان افزوده می شود و البته باید این را هم بدانند که رهبران آمریکا در بین ملت خودشان نیز جایگاهی نداشته و منفور شده اند.
فرمانده سپاه علی بن ابی طالب(ع) با اشاره به حوادث فتنه 88 و حماسه نهم دی ماه بيان داشت: رهبری حکیمانه و مدبرانه ایشان با حمایت مستقیم مردم همیشه در صحنه ایران اسلامی، موجب شد دسیسه ها و فتنه های دشمنان داخلی و خارجی علیه این نظام مقدس خنثی شود.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰