انجمن‌هاي علمي بايد از وابستگي به تفكرات سياسي و حزبي رها شوند
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۶۱۸۶۹
رئيس كميسيون آموزش و تحقيقات مجلس:

انجمن‌هاي علمي بايد از وابستگي به تفكرات سياسي و حزبي رها شوند

رئيس كميسيون آموزش و تحقيقات مجلس با بيان اينكه وظيفه انجمن‌هاي علمي نقد منصفانه و علمي است، گفت:‌ انجمن‌هاي علمي بايد از وابستگي به تفكرات سياسي و حزبي رها شوند.
علي عباسپور تهراني در گفت‌وگو با خبرنگار علمي «خبرگزاري دانشجو»، گفت: ‌انجمن‌ها داراي پتانسيل‌هاي زيادي هستند و با توجه به اينكه اعضاي هيئت علمي و دانشمندان در آن فعاليت مي‌كنند مي‌توانند نقدهاي منصفانه و علمي داشته باشند.

رئيس كميسيون آموزش و تحقيقات مجلس اضافه كرد: دستگاه‌هايي مانند مجلس و دولت بايد آماده پذيرش نقدهاي علمي انجمن‌ها باشند.

وي با بيان اينكه كميسيون‌هاي مجلس از نقدهاي انجمن‌ها بهره مي‌گيرند، گفت‌: دولت و مجلس وظيفه دارند اعتباراتي را براي انجمن‌هاي علمي فراهم كنند تا انجمن‌ها بتوانند وظيفه اصلي خود را انجام دهند.

عباسپور گفت:‌ در سال جاري نيم ميليارد تومان اعتبار به انجمن‌هاي علمي اختصاص داده شده تا از اين طريق بتوانند فعاليت‌هاي خود را انجام دهند.

رئيس كميسيون آموزش و تحقيقات مجلس با بيان اينكه در برنامه پنجم توسعه بر فعاليت انجمن‌ها تاكيد شده است، گفت‌: انجمن‌ها بايد نقش مشاركتي بيشتري در فعاليت‌هاي كشور داشته باشند.
 
پربازدیدترین آخرین اخبار