شورجه در خصوص عدم بازدهي مناسب جشنوارههاي مختلف از جمله فيلم فجر گفت: ...
جمال شورجه در گفتوگو با خبرنگار فرهنگي «خبرگزاري دانشجو»، در خصوص برگزاري جشنوارههاي مختلف فيلم، شعر، مد و لباس و عدم ارائه ارزشهاي انقلاب اسلامي گفت: وزير فرهنگ و ارشاد اسلامي و معاون فرهنگي ايشان به عنوان سياستگذاران فرهنگي كشور نقش كليدي در اين خصوص دارند.
وي با بيان اين جلسه افزود: اين افراد با حضور در شوراي انقلاب فرهنگي و شوراي فرهنگ عمومي نقش كليدي و حساسي دارند؛ چراكه آنها سياستهاي فرهنگي كشور را تدوين، آن را تعميم و كاربردي ميكنند.
داور سيامين دوره جشنواره فيلم فجر هدف از برگزاري جشنوارههاي فيلم كوتاه، حقيقت، شعر و جوان - به غير از فيلم فجر- را تشويق و حمايت از سينماگران جوان معرفي كرد.
شورجه دليل عدم بيان ارزشهاي اسلامي در اكثر فيلمهاي فيلم فجر را در مديريت آن دانست و گفت: مديران با افكار متفاوت و سياستگذاريهاي گوناگون خود، سينما را از اين هدف دور كردند و به دليل تشتت آراء و مديريتهاي فرهنگي نتوانستيم بازده مناسبي از انقلاب داشته باشيم.
وي ادامه داد: علاوه بر مديران فرهنگي، سلايق و رويكرد و جهت گيري گوناگون آنها، نحوه انتخاب داوران جشنواره، دخالت معاونت و دبيران فرهنگي نيز بيتاثير نبوده است.
كارگردان فيلم 33 روز با اشاره به اينكه فيلمسازان و منتقدين با كج انديشي، كوتهبيني و تغيير فيلمنامه باعث بداخلاقي و بيان ضد ارزشهاي انقلاب ميشوند، افزود: قوه قضائيه بايد در مقابل اين بيتربيتيها و بياخلاقيها بايستد و با آنها جديتر مقابله شود.
شورجه پيشنهاد كرد تا با تشكيل كميته نظارت بر فيلمسازان، جلوي ساخت فيلمهايي كه غيرقانوني تغييرات ايجاد ميكنند، گرفته شود و مجوز پروانه ساخت آنها صادر نشود.
وي در پايان خطاب به مسئولان گفت: با نظارت بر عملكرد فيلمسازان در سالهاي آينده بايد شاهد حضور فيلمسازان متعهد و انقلابي باشيم تا بتوانيم سينماي ايران را از بياخلاقي و بيتربيتي پاكسازي كنيم.