کد خبر:۱۷۶۸۳۰
سلسله همايش‌هاي «جريان‌شناسي تاريخ معاصر» - 3؛ بخش اول

رحمانی: فروغی؛ فراماسونری که همزمان با تأسیس دانشگاه تهران تمامی حوزه‌های علمیه را تعطیل کرد

دبیرکل جمعیت حامیان آزادی قدس با بیان اینکه دانشگاه تهران ابتدا مدرسه علوم سیاسی بود؛ محمدعلی فروغی این مدرسه را به دانشکده سیاسی تبديل و دانشگاه تهران را...
به گزارش خبرنگار دین و اندیشه «خبرگزاری دانشجو»، دومین جلسه از سلسله همايش‌هاي آموزشي «جريان‌شناسي تاريخ معاصر» با عنوان « جریان فراماسونری» به همت مؤسسه ولاي منتظر(عج) و با همكاري مؤسسه آموزشی - پژوهشی امام خمینی (ره) و مرکز مطالعات عالی انقلاب اسلامی، با حضور دکتر شمس‌الدین رحمانی، دبیرکل جمعیت حامیان آزادی قدس شریف در دانشکده حقوق و علوم سیاسی دانشگاه تهران برگزار شد.

در تمام طول انقلاب بنده به دلیل توفیقی که داشتم و تفسیرش زیاد است، روی مسئله یهود، به طور کلی و صهیونیسم، به صورت اخص و مسائل مختلفی که به این قضایا مرتبط است، مشغول بودم.

اين مدت طولانی است و ذهن متوسطی مثل ذهن بنده، فرصت را دارد که چیزهای زیادی را نگاه کند و فضای انقلاب هم آن حس شور و هیجان را تقویت می‌کرد.

این دو وقتی کنار هم قرار می‌گیرند، طبعا شیرین می‌شود؛ شیرین از باب افتادن در کارهای تحقیقی و خصوصاً چیزهایی که درباره آن بحث نمی‌شود مثل فراماسونری؛ اما تلخ برای همین بخشی است که چرا طرح نمی‌شود.

نحوه مطرح شدن مباحث فراماسونری

الآن یکی از آقایان فرمودند که در چند دهه اخیر یک مقداری این بحث‌ها بیشتر مطرح شده است، انسان تعجب می‌کند. من چند نمونه از اینها را خدمتتان عرض کنم؛ اما ببینید وقتی هم كه طرح می‌شود، چگونه طرح می‌شود؟

کتاب «رمز داوینچی» را كساني که اهل رمان و بخصوص رمان‌های سیاسی باشند، قطعاً دیده‌اند يا راجع به آن شنیده‌اند، این کتاب هجده میلیون تیراژ به زبان انگلیسی و آمریکایی دارد و در ایران هم داراي چند ترجمه است و تا چاپ هشتم هم منتشر شده است. اين كتاب، کتاب عجیبی است.

دنی براون؛ نویسنده یهودی و فراماسون / کتاب طلسم گم‌شده

رمز داوينچي در مورد شهسواران معبد و ارتباط آن با مسیحیت است كه به زبان رمان بيان مي‌شود، اما مطالب و محتوای آن از نظر تاریخی درست است.

از روي اسم نويسنده و كتاب اين‌گونه برمي‌آيد كه دنی براون نویسنده این کتاب هم یهودی است و هم فراماسون. وي در سال 2009 میلادی، يعني 3 سال پیش کتاب دوم خود را به نام طلسم گم‌شده (The Lost symbol) نوشته است كه این کتاب هم بلافاصله در ایران ترجمه شد و لااقل 5 ترجمه از آن منتشر شده است.

در کتاب طلسم گم‌شده می‌خواهد بگوید که تشکیلات فراماسونری وجود دارد و کاخ سفید آمریکا و مجموعه اطرافش را موزه اسمیت سونین را درست کرده است.

اینها فراماسون هستند، در بین فراماسون‌ها ممکن است آدم خائن وجود داشته باشد، اما عموماً آدم‌های بسیار خوب، انسان دوست، خیلی عالی هم هست، اینها را در کتاب توضیح می‌دهد.

آن بخش از مطالب کتاب که واقعی است، درست است، اما بقیه داستان است؛ داستان ساخته است که مطلب را برساند.

تقریباً دو یا سه ماه پیش بی.بی.سی. برنامه‌ای راجع به فراماسونری به زبان فارسی پخش کرده است؛ كه به انگلستان رفته بودند و لژ لندن را هم نشان داده است.

یکی از فراماسون‌های ایرانی در این فیلم می‌گوید که همه فراماسون‌ها خائن نیستند و آدم‌های خوبی هستند. درست در روز 9 دی در نشریه‌ای که وزارت ارشاد منتشر می‌کند، یکی از اساتیدی که در مورد فراماسونری کتاب نوشته است، در یک جلسه‌ای گفته همه فراماسون‌ها خائن نیستند و اسم بعضی‌ها را هم آورده است.

حسین اعلی استاد اعظم فراماسونری درجه 33

غروب شنبه 8/11/90 چند روز قبل از دهه فجر، خانم «منصوره اتحادیه» كه کتاب‌های متعدد تاریخی ﺗﺄلیف کرده و یک کتاب تاریخی نيز در مورد حسین اعلی جمع‌آوري کرده است به شبکه 5 تلویزیون آمد تا در مورد اعلی بگوید؛ یک جاهایی در مورد خدمات اعلي صحبت می‌کرد و در واقع شرح حال وي را با بزرگداشتش مي‌گفت.

حسین اعلی استاد اعظم فراماسونری درجه 33 و یکی از متنفذان و قدرتمندان فراماسونری در دوره پهلوی و اولین کسی است که به شکل رسمی اسرائیل را یک سال و نیم بعد از ﺗﺄسیس به رسمیت شناخت، آقای حسین اعلا، وزیر خارجه ایران در 1328 است.

چند سال پیش در شیراز کتابی به نام «درس گفتارهای فلسفی» دکتر محمود هومن چاپ شده است؛ دکتر عبدالعلی دستغیب که از منتقدین زمان شاه و دوره کنونی است؛ یعنی مردی برای تمام فصل‌ها عنوان می‌شود، گردآوری کرده است. وی منتقد ادبی است.

در این کتاب می‌گوید که دکتر هومن که بود و چه بود؟ دکتر هومن هم مثل حسین اعلا، مثل برادرش احمد هومن و مثل بعضی از این بزرگانِ فراماسونری، استاد درجه 33 فراماسونری است.

مقام دکتر هومن طوری است که اوایل انقلاب نامه‌ای به آیت‌الله مهدوی که رئیس کمیته‌های انقلاب بود، نوشت و گفت ما یک عده هستیم و جمعیتی خیرخواهانه و برادرانه به نام فراماسونری داريم، اجازه دهید که جلسه تشکیل شود و این ادامه داشته باشد.
 
ضعف فاحش در معرفی بزرگان ما توسط نیروهای مذهبی ...!!!!

از این طرف کارهای ما چطور است؟ چند وقت پیش دیدید که برای مرحوم حاج ملا علی کنی(آیت‌الله بسیار بزرگ و مؤثر در زمان ناصرالدین شاه) بزرگداشت گرفته بودند؛ در پلاکاردهاي بزرگی كه نصب شده بود ايشان را يكي از خیرین معرفي كرده بودند، همه ما کلمه خیرین را می‌شناسیم، آدم‌های پولداری که مدرسه می‌سازند، بیمارستان درست می‌کنند و ... .
 
حاج ملا علی کنی؛ کسی که با قدرت جلوی فراماسون‌ها به خصوص میرزاحسین‌خان سپهسالار ایستاد

در حالیکه حاج ملا علی کنی یکی از افرادی بود که با قدرت جلوی فراماسون‌ها را در زمان ناصرالدین شاه می‌گرفت و خصوصا جلوي یکی از فراماسون‌هاي قدرتمند به نام میرزاحسین‌خان سپهسالار ايستاد؛ وی کسی است که مدرسه شهید مطهری فعلی در میدان بهارستان که قبلا سپهسالار نام داشت، منزل شخصی‌اش بوده است. وی وقتی وارد خانه شد آن را هدیه کرد به مجلس شورایی تا خانه ملت بشود که به دست فراماسون‌ها افتاد.

اگر وارد سرسرای ساختمان ‌شوید مي‌بينيد كه تمام عناصر صهیونیسم و فراماسونری هنوز هم روي سقف این تالار است. یک ستاره داوود شش پَرِ بسیار بزرگ، یعنی به ابعاد 3 الی 4 متر، به طاق آیینه‌کاری شده و اطراف آن هم عناصر مختلفی که در فراماسونری بسیار رایج است، دیده می‌شود.

اخیراً گفتند شورای شهر تهران گزارشي تهيه كرده كه در آن از ساختمان‌هایی بحث شده كه در آن‌ها عناصر فراماسونري به كار رفته است و گفته شده که این عناصر باید پاک شود.

ضعف در حوزه اطلاعات مربوط به فراماسونری

شما کسانی هستید که وقتی بحث تاریخ معاصر می‌شود و بحث فراماسونری می‌شود، من از شما سؤال می‌کنم که به فراماسونری علاقه دارید، این عناصری که من گفتم و همه آنها هم برای دوره خودمان هست کدامشان را شنیده بودید؟ یا اساسا شنیده بودید یا نه؟ می‌شود یک کدامشان را بگویید؟ می‌خواهم یک مقدار فضای خودمان را بیشتر بشناسانم. سؤال بعدی هم این است، اگر کسی راجع به فراماسونری یک کتاب به معنی مشخصاً کتاب می‌شناسد لطفا دستشان را بلند کنند؟ ( تعداد: 8 نفر).
 
من شخصاً به عنوان يك مسئوليت به دنبال موضوع فراماسونري رفتم

در ايران از زمان عبداللطیف شوشتری که اولین کتاب را در مورد فراماسونری نوشته است تا به حال، حدود 200 کتاب به زبان فارسی درباره فراماسونری نوشته شده است؛ از بین اینها 12 کتاب بیشتر رایج است و کتاب‌های نسبتا خوبی هم هست، اگر چه برخي از آن‌ها را خود فراماسون‌ها نوشته‌اند.

من شخصاً مانند يك مسئوليت به دنبال موضوع فراماسونري رفتم، شما هم اگر حرف مرا پذیرفتید وقت بگذارید و در این زمینه کار کنید. علاوه بر تاریخ، فرهنگ ما نيز گرفتار فراماسون‌هاست.

دانشگاه تهران قبل از این که به شکل دانشگاه باشد مدرسه علوم سیاسی بود و سازنده‌ آن محمدحسین فروغی ذکاءالملک پدر محمدعلی فروغی ذکاءالملک بوده است؛ محمدعلی فروغی ذکاءالملک این مدرسه سیاسی را به دانشکده سیاسی تبديل و دانشگاه تهران را در سال 1313 و در زمان رضا شاه درست کرد.

همزمان، مؤسسه‌ها و حوزه‌های علمیه را بستند و فروغی به جای آنها موسسه وعظ‌الخطابه را درست کرد و در مورد اینکه چطور باید وعظ‌الخطابه کرد، مطلب نوشته است.

محمد علی خان فروغی؛ رئیس لژ بیداری ایران

فروغي کتاب سیر حکمت در اروپا را نوشته است تا نشان دهد فرهنگ ما چگونه بايد رشد كند و برای اینکه به کدام یک از کتاب‌های قدیممان بايد رجوع کنیم، دیوان سعدی را تصحیح و بوسیله کتابفروشی صهيونيستي بروخیم چاپ کرده است.

خانواده بروخیم درست روز اول انقلاب فرار كردند و كتابخانه آنها مصادره شد؛ اینها برای ما فرهنگ درست کردند؛ آقای محمد علی خان فروغی رئیس لژ بیداری ایران بوده و نخست‌وزیر شده و رضا شاه را آورده، یک خطابه‌ای هم خوانده است که نظام شاهنشاهی چطور بايد باشد.

فروغی نخست‌وزیری بود که رضاشاه را برد، سال اول زمان محمدرضا شاه هم او نخست‌وزیر بوده است. گرداننده بسیاری از استادها و فرهنگ‌ها و مسائل زندگی ما همين محمدعلی خان فروغی است.

فراماسونری فقط این طور نیست که میرزا حسین‌خان سپهسالار یک کمپانی را آورده و آن یکی لاتاری را آورده و آن یکی میرزا ملکم خان چه کار کرده است.

ما خیال می‌کنیم خیانت فقط درست کردن مثلا یک قرارداد با انگلیسی‌ها است، آنهایی که می‌گویند همه آنها خائن نیستند می‌خواهند بگویند که مثلا آن آقای دانشمند، آن آقای هنرمند و... که خائن نبودند، یعنی اینها با استعمارگر پير قرارداد استعماری نبستند و در فلان کشتار و در فلان غارت هم نبودند، خیانت بدتر این است که فرهنگ ما را به سمتي كشاندند كه دوست داشتند.

ساختن بسیاری از شعبه‌های درویشان بوسیله همین فراماسون‌ها بود
 
ما بايد اینها را بشناسیم و لذا فهرستی که من خدمت شما عرض می‌کنم، فهرستی است که تاریخ در آن هست؛ اشاره به فلسفه دارد؛ ادبیات دارد؛ البته آن مقداری که بنده در توانم هست، اشاره خواهم کرد و می خواهم خواهش کنم که شما هم اینها را دنبال کنید.

ساختن بسیاری از شعبه‌های درویشان بوسیله همین فراماسون‌ها بود. زمان شاه يكي از افراد درویش‌های گنابادی دکتر منوچهر اقبال بود، كه داراي سمت‌هاي رئیس دانشگاه تهران، استاد دانشگاه، پزشک و نخست‌وزیر بود، بعد از کودتای 28 مرداد هم رئیس شرکت نفت بود.

وقتی نوروز به خانه او می‌رفتند يک ظرف بزرگ سکه می‌گذاشت و هرکس هر چقدر می‌خواست برمی‌داشت و می‌رفت. همین آدم پیش درویش دولت‌آبادی زانو مي‌زد و با زانو می‌رفت دست او را می‌بوسید.
 
بهائی‌ها، یهودی‌های صهیونیست و سرمایه‌دار و فراماسون‌ها یکی هستند

مملکت ما را اینها اداره می‌کردند، دوره پهلوی، سه گروه بهائی‌ها، یهودی‌های صهیونیست و سرمایه‌دار و فراماسون‌ها تمام مملکت را می‌گرداندند و همه آنها هم یکی هستند.

آنها تلویزیون را اداره مي‌كردند، براي ما کتاب می‌نوشتند، دانشگاه درست می‌کردند، هنر و فرهنگ و نقاشی و سیاست و خلاصه همه چيز در دست آنها بود.

ما واقعاً مسئولیت داریم در این زمینه‌ها تحقيق کنیم تا اینطور به ما نگویند که آقای حسین اعلا خدمت کرده است، من گمان می‌کنم زمینه‌ای دارد فراهم می‌شود که فراماسون‌ها را آرام‌آرام دوباره برگردانند.
 
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار