کد خبر:۱۸۱۵۱۹
رودكي در پاسخ به «خبرگزاري دانشجو»:
به دليل تغيير و تحولات در ساختار ورزش كشور جودو با كمبود امكانات روبهرو شد
قهرمان جودوي كشورمان در پاسخ به «خبرگزاري دانشجو» گفت: امكاناتي كه براي جودو لازم بود بايد از سالها قبل فراهم ميشد كه به دليل تغيير و تحولات در ساختار ورزش اين شرايط فراهم نشد.
محمدرضا رودكي در حاشيه مراسم تست آمادگي جسماني از ورزشكاران المپيكي در پاسخ به خبرنگار ورزشي «خبرگزاري دانشجو»، گفت: امكاناتي كه براي جودو لازم داشتيم بايد از سالهاي قبل فراهم ميشد اما به دليل تغيير و تحولاتي كه در ساختار ورزش كشور و تبديل سازمان تربيت بدني به وزارت ورزش و جوانان داشتيم اين امكانات فراهم نشد.
وي در ادامه افزود: بايد با برنامهريزي صحيح كمبودها را جبران كنيم و خود را براي حضوري موفق در المپيك آماده نماييم.
رودكي در ادامه و در پاسخ به سوال يكي از خبرنگاران در خصوص تغيير و تحولات فدراسيون جودو گفت: گروهي كه براي اداره فدراسيون انتخاب ميشوند بايد برنامه 4 ساله داشته باشند و كساني هم كه اكنون مسئوليت اين فدراسيون را بر عهده گرفتند دور از جودو نبودند.
اين جودوكار المپيكي كشورمان گفت: مشكل ما اين است كه شش ماه قبل از المپيك تغيير و تحول در فدراسيونها را انجام ميدهيم كه اين امر ضربه مهلكي بر پيكره ورزش وارد ميكند.
وي در خصوص مسابقات انتخابي المپيك گفت: چهارم ارديبهشت ماه وارد تاشكن ميشويم و هشتم مسابقات را آغاز ميكنيم و اگر بچههايي كه امتيازشان به سهميه المپيك نزديك است نتايج خوبي بگيرند ميتوانند سهميه المپيك كسب كنند.
رودكي تصريح كرد: كساني كه در رنكينگ جهاني جايگاه مناسبي دارند يكسره به المپيك ميروند و من اگر در اين مسابقات برنز هم بگيرم جزو 22 نفر اول قرار ميگيرم و اگر اين فرصت براي ساير جودوكاران كشورمان فراهم شود المپيكي مي شوند.
اين جودوكار المپيكي كشورمان تصريح كرد: قاسمينژاد به رنكينگ 22 نزديك است و اگر نقره هم بگيرد المپيكي ميشود ولي محجوب و معلومات شرايط سختتري دارند و بايد حتما در اين مسابقات طلا بگيرند.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰