کد خبر:۱۸۷۵۹۶
انتقاد يك دانشجو از اظهارات علي مطهري؛

مطهري فراموش كرده امنيت ايستادن در مجلس را مرهون سپاه است

آنچه که مطهري را در کانون توجه قرار می‌دهد «مطهری» بودنش است که گویی گاهی اوقات ابزاری می‌شود و آیا ایشان فراموش کرده‌اند که همان امنیت ایستادن در مجلس و به‌عنوان نماینده مردم صحبت کردن را مرهون سپاه هستند؟
به گزارش خبرنگار سياسي «خبرگزاري دانشجو» حسين صفدري، قائم مقام دبير سياسي اتحاديه جامعه اسلامي در يادداشتي از اظهارات علي مطهري انتقاد كرد.
 
 متن يادداشت اين دانشجو به شرح ذيل است:
 
سپاه پاسداران نور چشم و عضو اصلی انقلاب است؛ زيرا از بطن انقلاب روییده، رشد كرده و رو به كمال است. (مقام معظم رهبری)
  
علی مطهری هم همانند سایر نمایندگان مجلس شورای اسلامی، باید نماینده ای باشد که وظیفه قانون گذاری و رفع مشکلات حوزه انتخابیه خود را سرلوحه امورش قرار دهد؛ اما گویی او فلسفه ورود به مجلس را فراموش کرده است.
 
امروز مردم مطهری را به عنوان یک مولد هیاهو و مرد همیشه مخالفی می شناسند که دائما شاکی است و البته این حق هر نماینده ای می باشد که نظر خود را ابراز کند، اما آنچه که او را در کانون توجه قرار می دهد «مطهری» بودنش است که گویی گاهی اوقات ابزاری می شود برای جلب توجه و هجمه به مسئولان و خدمتگزاران و خداوند هزاران بار رحمتش را بر آیت الله مطهری نازل کند.
 
این بار هم علی مطهری در مجلس صحبت هایی کرده است که جای نقد فراوان دارد؛ از هجمه به احمدی نژاد و مشایی گرفته تا ادعای این مطلب که سپاه پاسداران، فرموده امام خمینی (ره) را نادیده گرفته است.
 
تهمت به قبول نداشتن حجاب اسلامی توسط احمدی نژاد و مشایی و به کار بردن الفاظی چون کاباره ها و کلوپ های شبانه و تحریکات جنسی و از آن سو نیز جور کردن خوراک رسانه های معاند برای تاختن به سپاه، همه و همه این مطالب در جایی صورت گرفته است که نامش تریبون مقدس مجلس شورای اسلامی است.
 
در واقع نمایندگانی که آنجا نیز به ایراد سخن می پردازند نماینده همین نظام اسلامی و ملت هستند؛ اما جای تعجب است که علی مطهری با تمام پایبندیش به اسلام، گویی فراموش کرده بود که همین اسلامی که خود نگرانش است مسلمانان را از اهانت و تهمت، اشاعه فحشا و بازگویی زشتی ها بر حذر می دارد و گناه آن را بسیار بزرگ تر می داند که البته عادی جلوه دادن و عادی صحبت کردن در مورد برخی  مسائل، در سمع و نظر عام، خود اشاعه آن گناه است.
 
اما مطهری در قسمت هایی از سخنانش در مورد دخالت سپاه در انتخابات گفته بود و به این ترتیب، به نوعی سپاه را متهم به سرپیچی از فرمان امام خمینی (ره) کرد. سوال من این است که بر فرض محال اگر چنین بوده است -که البته نبوده- آیا فقط مطهری از آن با خبر است. آیا بقیه در هیچ کجا چنین تخلفی را ندیده اند؟ آیا وقت گفتن این موضوع الان و بعد از انتخابات مجلس است؟
 
نباید فراموش کرد که سپاهیان عزیز هم مانند هر شخصی در این مملکت زندگی می کنند و حق رای دادن دارند. آیا مطهری از رای دادن سپاهیان شاکی است؟ البته این یک امر طبیعی است که سپاهیان و نه نهاد سپاه، رای خاص خود را داشته باشند و بر اساس ارزش ها و شاخص ها مانند هر شخص دیگری نماینده خود را انتخاب کنند.
 
آیا اینکه اگر اشخاصی از مطهری و همفکران او حمایت نکنند و به او رای ندهند و بر فرض به رقبای او و همفکرانش رای دهند، دلیلی می شود برای تاختن به سپاه؟ شايد این سخن مطهری از این نکته ناشی می شود که وی افراد زیر مجموعه نهاد سپاه و به قولی سپاهیان را شهروند ایران ندانسته و به نوعی اصلا انتظار داشته که آنها اظهار نظر هم نکنند!
 
می دانیم که نهاد سپاه برخلاف افراد خدمتگزار مقطعي در نظام ماننده رئيس جمهور و رئيس مجلس یک اصل ثابت و مهم است. سپاه نهادی است که از ابتدا و به فرموده بزرگان مایه افتخار ایران است. سوال این است که اگر بر فرض، شخصی بر ظن خود اشتباهی را از کسی می بیند و می داند که علنی کردن آن ظن موجب هجمه و تخریب می شود، آیا منطق و عقلانیت حکم می کند که باز هم آن را علنی کند.
 
حالا همین مورد را در رابطه با سپاه ببینید. در طی سالیان گذشته، بسیار دیده ایم که پیش و پس از هر انتخابات، سپاه متهم می شود و پس از گذشت مدت زمانی، توخالی بودن این اتهام ها روشن می شود. به ظن آقای مطهری نیز سپاه فلان کار را کرده است اما آیا ایشان فراموش کرده اند که همان امنیت ایستادن در مجلس و به عنوان نماینده مردم صحبت کردن را مرهون سپاه هستند؟ آیا فراموش کرده اند که چقدر از افراد معاند و مغرض منتظر شنیدن این حرف ها و به دست آوردن بهانه برای تاختن به ارکان این انقلاب هستند؟
 
آیا ایشان تایید چندگانه حضرت آقا در مورد سپاه در مقاطع مختلف را فراموش کرده اند؟ و ده ها سوال و دلیل دیگر وجود دارد که اولا این حرف ها هیچ مبنای اصولی و صحیحی ندارد که اگر این طور بود، مطمئنا افراد دلسوزتر از مطهری فراوانند و نهادهای نظارتی در سراسر کشور بر صحت و سلامت انتخابات تاکید داشته و دارند و دوما این که این حرکت، شاید برای مطهری به عنوان ابزاری برای نزدیکی با برخی ها و آن هم در آستانه دوم خرداد است! و او با در دست گرفتن نبض رسانه ای قصد دارد تا از ابتدای مجلس نهم بتواند نقش تاثیرگذاری داشته باشد؛ البته نباید فراموش کرد که شورای نگهبان بعد از انتخابات هم ناظر بر اعمال و رفتار نمایندگان است.
 
و در پایان می خواهم تاکید کنم که امروز ما در برابر آماج حملات از همه نظر و از همه شیاطین جهان هستیم. امروز آرامش و حفظ وحدت و برادری وظیفه اصلی ماست و همان گونه که آقا فرمودند کسانی که مسئولند وظیفه سنگین تری دارند و در صورت اشتباه، اشتباهشان هم بزرگ تر خواهد بود؛ ان شا الله همه ما بتوانیم به گونه ای رفتار کنیم که دل مولایمان حضرت ولی عصر (عج) از ما راضی باشد. 
 
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار