کد خبر:۱۸۷۹۰۰
در دانشگاه علم و صنعت
علوی تبار از مناظره با نبویان گریخت
مسئول دفتر فرهنگی دانشکده صنایع دانشگاه علم و صنعت گفت: عیرضا علویتبار امروز در مناظره «پلورالیسم دینی» با حجتالاسلام سید محمود نبویان حاضر نشد.
مسئول دفتر فرهنگی دانشکده صنایع دانشگاه علم و صنعت در گفتوگو با خبرنگار دین و اندیشه «خبرگزاری دانشجو» گفت: عیرضا علویتبار امروز در مناظره «پلورالیسم دینی» با حجتالاسلام سید محمود نبویان حاضر نشد.
وحید عزیزی اظهار داشت: علوی تبار پیش از برنامه اعلام داشته است که با دانشجویان کارشناسی ارشد دانشگاه محیط زیست کرج رأس ساعت 13:30 کلاس دارد، لذا نمیتواند در مناظره شرکت داشته است.
وی با بیان تحقیقات صورت گرفته در مورد صحت سخنان علویتبار گفت: خود بنده به دانشگاه کرج رفتم ولی چنین کلاسی وجود نداشت، حتی مسئول آموزش و حراست دانشگاه نیز از این برنامه ابراز بیاطلاعی کرد.
گفتنی است این مناظره به صورت تک نفره و با مطرح کردن دیدگاه علوی تبار توسط حجت الاسلام نبویان و بیان پاسخ ان برگزار شد.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.