کد خبر:۱۹۲۴۶۳
سالارآملي خبرداد:

حمايت معاونت علمي و فناوري رياست جمهوري از توليد انبوه دو طرح در مقابله با ريزگردها/توليد دستگاه جذب ريزگردها و ماسك نسوجي

معاون امور بین الملل و انتقال فناوری های معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری از ساخت و توليد دستگاه جذب ريزگردها و ماسك نسوجي با حمايت اين معاونت براي پيشگيري از بيماري هاي حاصل از ريزگردها خبرداد.
به گزارش گروه علمي «خبرگزاري دانشجو»، حسين سالار آملی گفت: متاسفانه چند سالی است که کشور ما مورد هدف گرد و غبار کشور های همسایه قرار گرفته و حدود 20 استان مرزی و مرکزی ایران با گرد و غبارها درگیر هستند.

وی با بیان اینکه منشا بسیاری از ریز گردها کشورهای عراق و عربستان هستند، افزود: راه چاره اساسی در مهار گرد و غبار و ریزگردهای حاصل از آن، در یک حرکت هماهنگ با سایر کشور ها تحقق می یابد که عمدتاً با مالچ پاشی و استفاده از پلیمرهای زیستی که بتوانند منشا گرد و غبار را در کشور های مبدا مهار کنند امکان‌پذیر خواهد بود.

معاون امور بین الملل و انتقال فناوری های معاونت علمی و فناوری ریاست‌جمهوری، تصریح کرد: با توجه به اینکه در حال حاضر مردم با مشکلات جدی در بروز گرد و غبار طی ماه های گذشته مواجه شده اند و از سوی دیگر حل قطعی و اجرای راه حل اساسی نیازمند زمان زیادی است ، معاونت علمی و فناوری ریاست‌جمهوری از دو طرح شامل ساخت و تولید دستگاه جذب ریزگردها و ساخت و تولید ماسک‌های نسوجی حمايت كرده است.
 
سالارآملي در خصوص دستگاه جذب ریزگردها در محیط بسته گفت: عمده ریزگردهایی که می توانند به انسان ضربه بزنند ابعادی حدود 2.5 میکرون دارند که در گردو غبار ماه های گذشته نیز مشاهده شده است؛ دستگاه جذب ریزگردها با استفاده از فیلتر های نسوجی می تواند ریزگردهای موجود در یک محیط بسته را به خوبی بمکد تا مکان مورد نظر خالی از ریزگردها شده و شرایط تنفس به وجود بيايد.
 
به گفته  وي دستگاه جذب ریزگردها می تواند در سالن ها و اتاق های بیمارستان ها، دانشگاه ها، ادارات و مدارس مورد استفاده قرار گیرد.
 
معاون امور بین الملل و انتقال فناوری های معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری در خصوص ماسک های نسوجی نیز گفت: ماسک های نسوجی می توانند ذرات و ریزگردهای تا 2.5 میکرون را جذب کنند این درحالی است که ماسک های موجود ظرفیت گرفتن ذرات و ریزگرد های با این قطر را ندارند.
 
سالار آملي افزود: ماسک های جدید چند لایه بوده و ضمن اینکه می توانند حجم زیادی از ریزگرد های را جذب کنند قابل شستشو و چندبار مصرف هستند.
 
وي با بیان اینکه این دو طرح توسط شرکت های دانش بنیان مستقر در پارک علم و فناوری تهران و شهرک علمی تحقیقاتی اصفهان صورت گرفته است گفت: دستگاه جذب ریزگردها داراي ابعاد 40×50 سانتی متر است و قرار است در مرجله اول به تعداد شش هزار دستگاه تولید شده و در اختیار مراکز دولتی قرار گیرد. همچنین در مرحله اول ماسک های نسوجی در تیراژ 400 هزار عدد تولید و به مناطق محروم و درگیر ذرات و گرد و غبار اختصاص می یابد که در مرحله بعدی نیز برای عموم قابل دسترس خواهد بود.
 
معاون امور بین الملل و انتقال فناوری های معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری با بيان اينكه تا دو،سه ماه آينده اين دو طرح به توليد انبوه مي رسند، خاطر نشان کرد: معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری قرار است در ایجاد بازار و تولید انبوه این دو طرح با در اختیار گذاشتن وام حمایت کند.
 
سالار آملي تصریح کرد: انتظار ما این است دستگاه های مربوطه شامل وزارت کشور، بهداشت، درمان و آموزش پزشكي و آموزش و پرورش، سازمان حفاظت از محیط زیست، شهرداری ها و فرمانداری ها میزان مورد نیاز خود از دستگاه جذب ريزگردها و ماسك نسوجي را مشخص کنند.
 
وی در پایان از مذاکره با کشور عراق براي صادرات دستگاه جذب ريزگردها و ماسک‌هاي نسوجي خبر داد.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار