کد خبر:۲۲۳۱۸۴
سلطانخواه در نشست خبری:

کانون‌های هماهنگی دانش و صنعت یک مدل بومی و داخلی است

معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری گفت: کانون‌های هماهنگی دانش و صنعت یک مدل بومی و داخلی بر پایه ضروریات و نیازهای داخلی است.
به گزارش خبرنگار علمی «خبرگزاری دانشجو»، نسرین سلطانخواه امروز در نشست خبری سومین اجلاس کانون های هماهنگی دانش و صنعت در معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری با اشاره به اهمیت به‌کارگیری نتایج حاصل از پژوهش در صنعت، تولید و اشتغال گفت: فلسفه وجودی معاونت علمی و فناوری برقراری ارتباط بین دانش و صنعت می باشد که این موضوع همواره یکی از مطالبات مقام معظم رهبری بوده است.
 
وی تصریح کرد: برای پیاده‌سازی و تحقق این هدف، ما نیازمند مدل‌های عملیاتی بودیم تا بتوانیم دانشی را در صنایع متوسط و پایینی نفود دهیم که به این ترتیب کیفیت آنها را بالا برده و آنها را رقابت‌پذیر کنیم؛ در همین راستا ایجاد کانون‌های هماهنگی دانش و صنعت مدل موفقی بود که به آن رسیدیم.
 
معاون علمی و فناوری رئیس جمهور با بیان اینکه در این مدل، در هر کانون تمامی فعالان آن عرصه اعم از تولیدکنندگان و صاحبان دانش گرد هم جمع می‌شوند، گفت: هدف این کانون، تعامل بیشتر این گروه‌ها برای نفوذ دانش و فناوری در صنعت است.
 
سلطانخواه اهداف دیگر تشکیل کانون‌‌های هماهنگی دانش و صنعت را تربیت افراد متخصص، ایجاد رشته‌های جدید و تأسیس پژوهشکده‌های مورد نیاز دانست و افزود: پس از تجربه چهار ساله در زمینه ایجاد کانون‌های دانش و صنعت و پس از بررسی نقاط ضعف و قوت، به نقطه‌ای رسیده ایم که نیازمند پیدا کردن جایگاه قانونی برای داشتن موجودیت پایدار هستیم که در حال حاضر با دبیرخانه ستاد راهبردی اجرای نقشه جامع و شورای عالی انقلاب فرهنگی، در این زمینه هماهنگی‌هایی شده است.
 
وی یکی دیگر از وظایف کانون را بازنگری در قوانین و مقرارت و کمک به وضع قوانین جدید در حوزه دانش و صنعت عنوان کرد و گفت: از موضوعاتی که در دستور کار قرار دارد، ایجاد و تکمیل مقررات مربوط به استاندارد و استانداردسازی است که در تلاشیم با هماهنگی سازمان ملی استاندارد، بتوانیم قدم خوبی در این زمینه برداریم.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار