کد خبر:۱۹۳۲۱۸
امشب در پانزدهمين قسمت «ثريا»؛

چالش‌هاي صنايع زيرمجموعه پتروشيمي بررسي مي‌شود

پانزدهمين قسمت برنامه علمي «ثريا»، امشب به بررسي چالش‌هاي صنايع زير مجموعه پتروشيمي و مافياي تامين خوراك مواد اوليه در صنعت پتروشيمي مي‌پردازد.
به گزارش خبرنگار علمي «خبرگزاري دانشجو»، برنامه تلويزيوني «ثريا» امشب در پانزدهمين قسمت خود به رصد پيشرفت ها و چالش هاي كشور در حوزه پتروشيمي و زيرمجموعه هاي اين صنعت مي پردازد.
 
در اين برنامه علاوه بر بررسي برخي طرح هاي پتروشيمي، به بررسي پيشرفت هاي كشور در اين عرصه و صنايع زير مجموعه پتروشيمي نظير صنعت پلاستيك پرداخته مي شود.
 
اين برنامه وضعيت مافياي تامين خوراك مواد اوليه صنايع پتروشيمي را نيز بررسي مي كند.
 
در برنامه امشب بيات، معاون وزير نفت و مدير عامل شركت ملي پتروشيمي نيز به عنوان مهمان حضور دارند و با يكي از مسئولان  وزارت صنايع نيز به صورت تلفني گفت و گو مي شود.
 
اهميت صنايع پايين دستي يا همان وسايل پلاستيكي متنوعي كه در بازار به شكل هاي مختلف وجود دارد يكي از محورهاي اصلي برنامه امشب است.
 
ميزان اشتغال زايي صنايع پتروشيمي در كشور و بررسي مشكلات پيشروي اين صنعت از موضوعاتي است كه در اين برنامه به آن پرداخته مي شود و گزارشي از مشكلات تامين خوراك صنايع پايين دستي نيز در اين برنامه به نمايش درمي آيد.
 
در اين برنامه علاوه بر بررسي برخي اقدامات صنايع پايين دستي، موفقيت هاي يك گروه صنعتي در توليد محصولات متنوع پلاستيكي در مشهد به تصوير كشيده مي شود.
 
همچنين تريبون دانشجويي اين قسمت از برنامه ثريا سراغ دانشجويان دانشكده فني مهندسي دانشگاه خليج فارس بوشهر رفته تا ببيند با توجه به همجواري دانشگاه خليج فارس به مجتمع هاي بزرگ پتروشمي چه قدر فضاي رشته هاي فني و صنعتي اين دانشگاه با قابليت ها و ظرفيت­هاي بومي بوشهر از جمله پتروشيمي مرتبط است.
 
همچنين گزارش دانشجويي ديگري نيز با محوريت ارتباط دانشجويان با فضاي صنعت پتروشيمي از دانشجويان دانشگاه شريف تهيه شده است.
 
برنامه تلويزيوني «ثريا» هر چهارشنبه حدود ساعت 23 از شبكه اول سيما پخش مي شود و مستندات و اخبار اين برنامه در سايت برنامه ثريا به آدرس sorayatv.ir پوشش داده مي شود.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار