کد خبر:۱۹۷۲۶۰

تولید غذای سالم زیر ساخت توسعه سلامت کشور است

مدیر پنجمین جشنواره غذای سالم گفت: تضمین و گواهی سلامت محصولات و فرآورده های غذایی مورد مصرف جامعه در هر کشور مهم ترین شاخص پایداری سلامت اجتماعی و اقتصادی است.
 به گزارش گروه علمي «خبرگزاري دانشجو»،  کامبیز آقایی با بيان اينكه تضمین و گواهی سلامت محصولات و فرآورده های غذایی مورد مصرف جامعه در هر کشور مهم ترین شاخص پایداری سلامت اجتماعی و اقتصادی است، گفت: این مسئله نه تنها از حیث کمی و کیفی بلکه از نظر الگوهای مصرف  و شاخص های اقتصادی و اجتماعی نیز اهمیت بسیار دارد.
 
مدیر پنجمین جشنواره غذای سالم ادامه داد جمعیت رو به افزایش دنیا موجب شده مهم ترین چالش سیاستگذاران حوزه تولید و سلامت،  تضمین امنیت و سلامت غذا و تعیین راهبردهایی برای دستیابی به این هدف در بخش تولید و عرضۀ محصولات کشاورزی و تولیدی باشد.
 
وی اظهار داشت: برای ایجاد اعتماد در مصرف کنندگان در مورد کیفیت و سلامت محصولات و فرآورده های تولیدی غذایی، باید سیستم و مقررات متنوعی با عنوان کلی نظام گواهی محصولات تولیدی حاکم باشد.
 
مدیر پنجمین جشنواره غذای سالم  گفت: کشور ما با توجه به پتانسيل‌هايي كه دارد مي‌تواند علاوه ‌بر تامين نيازهاي غذايي، مازاد بر نياز خود را نيز به كشورهاي ديگر صادرات كند اما امروزه صادر كردن توليدات به كشورهاي ديگر داراي استانداردهایی است كه اگر رعايت نشود هم توليدات كشور را با مشكل مواجه مي‌كند و هم در بازارهای بین المللی حرفی برای گفتن نخواهیم داشت.
 
آقايی افزود: برنامه‌های توسعه فرهنگی تولید و مصرف محصولات سالم‌ در سال‌های اخیر مورد توجه دست اندرکاران امرسلامت قرار گرفته و در حوزه برگزاری جشنواره‌های تخصصی غذای سالم ، سعی بر آن شده که درقالب برنامه های فرهنگی و هنری محصولات سالم به مصرف کنندگان معرفی گردد.
 
وي با اشاره به اينكه در اين جشنواره تولیدکنندگان حامی سلامت مصرف کنندگان حضور خواهند داشت، عنوان كرد: اگر امروزه از توليدكنندگان محصولات غذایی سالم حمایت و تقدیر ‌شود دوره جديدي در برنامه توسعه سلامت کشور ايجاد شده است و اگر در زمينه كميت به توان بالايي برسيم، مي‌توانيم از نظر كيفي نيز توليدات خود را ارتقا دهيم.
 
لازم به ذكر است، پنجمین جشنواره و نمایشگاه تخصصی غذای سالم در تاریخ 18 الی 21 مهر ماه در مرکز نمایشگاه های کانون برگزار می شود.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار