کد خبر:۲۲۳۲۴۲
یک فوق تخصص گوارش و کبد:
تندخوری غذاها عامل پارگی مری
تندخوری غذاهایی که نیاز به جویدن کامل دارد، احتمال پارگی مری را درپی دارد.

به گزارش گروه علمی «خبرگزاری دانشجو»، دکتر علیاکبر شایسته گفت: از آنجا که بخشی از هضم و جذب غذا درون دهان و به وسیله آنزیمهای بزاق انجام میشود، تند غذا خوردن موجب میشود غذا به میزان کافی جویده نشده و مدت زیادی درون دهان قرار نگیرد.
این فوق تخصص گوارش و کبد افزود: ماده غذایی باید در دهان نرم شود تا راحتتر وارد مری شده و بلعیده شود و اگر غذا مدت زیادی در دهان نباشد، عمل میکس و مخلوط شدن به خوبی انجام نمیشود.
وی افزود: هنگامی که غذا سریع خورده میشود، مقدار زیادی هوا نیز با آن بلعیده میشود که موجب سنگین شدن معده و روده شده و ناراحتیهای زیادی را ایجاد میکند.
شایسته گفت: برای جویدن غذا و زمان نگهداشتن آن در دهان نمیتوان مدت خاصی تعیین کرد و خود فرد این موضوع را تشخیص میدهد و در صورتی که غذا به مقدار کافی نرم شده باشد میتوان آن را بلعید.
این فوق تخصص گوارش و کبد تصریح کرد: معمولا غذا پس از چند ثانیه از مری عبور کرده و به معده میرسد و در افرادی که در حرکات مری مشکل دارند ممکن است این زمان زیاد شود که باید آرامتر غذا بخورند.
وی افزود: آرام غذا خوردن ترشحات اسید معده را تنظیم میکند و بلعیدن غذا نیز آسانتر میشود.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.