هشتمین کنگره سلامت ، تغذیه و آلرژی غذایی کودکان، از 4 تا 6 بهمن 91 در انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور میزبان علاقه مندان خواهد بود.
به گزارش گروه علمی«خبرگزاری دانشجو»، علی اکبر سیاری، رئیس هشتمین کنگره سلامت ، تغذیه و آلرژی غذایی کودکان ضمن اعلام خبر برگزاری این کنگره گفت: «تغذیه و آلرژی غذایی» و «اصول تغذیه سالم در کودکان» محورهای اصلی این کنگره در نظر گرفته شده است.
وی افزود: مشکلات تغذیهای کودکان، تظاهرات گوارشی، پوستی و تنفسی در آلرژی غذایی، حساسیت غذایی از نظر فیزیوپاتولوژی، تظاهرات بالینی، نحوه تشخیص و راههای پیشگیری از آن، شیرهای رژیمی در آلرژی غذایی، نقش شیر مادر در پیشگیری از ابتلا به آلرژی و نقش دارو در ایجاد حساسیت غذایی از جمله موضوعات برگزاری این دوره از کنگره هستند.
مدیر گروه کودکان دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با بیان اینکه در مجموع شش پنل تخصصی طی دوره 3 روزه کنگره برگزار خواهد شد، اظهار کرد: مقالات رسیده به دفتر دبیرخانه کنگره در دست بررسی است.
سیاری افزود: این کنگره به همت انجمن علمی تعذیه کودکان ایران و با همکاری گروه کودکان دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، گروه کودکان دانشگاه علوم پزشکی تهران، بیمارستان مفید، مرکز طبی کودکان و انجمن ترویج تعذیه با شیر مادر برگزار میشود.
به گفته رئیس هشتمین کنگره سلامت ، تغذیه و آلرژی غذایی کودکان، متخصصان کودکان، فوق تخصص های کودکان، پزشکان عمومی، متخصصان تغذیه و کارشناسان تغذیه از جمله شرکت کنندگان در این کنگره هستند که امتیاز بازآموزی دریافت می کنند.
داوطلبان می توانند برای کسب اطلاعات بیشتر با شماره 22259003 تماس و یا به وب سایت ped.sbmu.ac.irمراجعه کنند.