کد خبر:۱۹۸۲۳۳
قدیری ابیانه:

هر آمريكايي در بدو تولد 60 هزار دلار بدهكار است/ دو خيانت مجالس هفتم و هشتم/ يارانه بنزين بزرگ‌ترين ظلم به مردم است

کارشناس مسائل سیاسی، سال اول هر مجلس را سال اتلاف وقت دانست و گفت: نماينده‌هاي تازه وارد به علت توهم، طرح‌هاي بدون تأمين ...
به گزارش خبرنگار سياسي «خبرگزاري دانشجو»، محمدحسن قدیری ابیانه صبح امروز در نشست دفتر تحکیم وحدت با ارزيابي شرايط فعلي جهان با بيان اينكه امروز نظريه جهان تك قطبي پايان يافته است، گفت: روزي آمريكا تصور مي‌كرد كه پس از فروپاشي اتحاديه جماهير شوروي، نظام تك قطبي به وقوع بپيوند اما امروز شاهد آنيم كه قطب‌هاي ديگر در دنيا بوجود آمده است.
 
وي با اشاره به نظريه برخورد تمدن‌ها افزود: هانتينگتون شكل‌گيري تمدن عظيم اسلامي را پيش بيني كرده بود و به همين دليل امريكا سعي در تصاحب كشورهاي اسلامي و مراكز نفتي به منظور جلوگيري از اين تمدن عظيم را داشت.
 
اين کارشناس مسائل سیاسی اشغال عراق، افغانستان و اختلاف افكني در ميان مسلمانان و تجزيه كشورهاي اسلامي از جمله ايران، اندونزي و تئوري تشكيل كشور كردستان را در راستاي مقابله با شكل‌گيري اين تمدن عظيم ارزيابي كرد.
 
قديري ابيانه افزود: در صورت شكل گيري اين تمدن عظيم اسلامي، ايران رهبري آن را برعهده خواهد داشت به همين دليل شديدترين فشارها بر ايران وارد مي‌شود.
 
بوش حرف درستي زده بود
 
وي به جلمه بوش در دوران رياست جمهوري‌اش اشاره كرد و گفت: بوش گفته بود «من مأموريت دارم كه تكليف امريكا با ايران را روشن كنم و اگر من نتوانم ديگران هم نخواهند توانست» و اين حرف حرف درستي است.
 
اين کارشناس مسائل سیاسی اضافه كرد: فشارهايي كه به ايران آورده مي‌شود ربطي به سلاح هسته‌اي ندارد و همگان مي‌دانند كه ايران قصد ساخت سلاح هسته‌اي را ندارد حتي در سال 2007 تعداد 16 دستگاه امنيتي امريكا طي بيانيه‌اي اعلام كردند ايران نه در حال ساخت بوده و نه قصد ساخت سلاح هسته‌اي را دارد.
 
قديري ابيانه اين بيانيه را در راستاي وطن‌دوستي اين نهادها و براي جلوگيري از تصميم اشتباه و سقوط دولت آمريكا ارزيابي كرد.
 
تسليم شدن در برابر فشارهاي غرب اشتباهي بزرگ است
 
وي تسليم شدن در برابر فشارهاي غرب را اشتباهي بزرگ دانست و گفت: تسليم شدن در برابر فشارها يعني ايران فشارپذير است و اگر در بحث هسته‌اي تسليم شويم فشارها برداشته نمي‌شود بلكه تغيير جهت مي‌دهد و فشارها به بهانه‌اي ديگر باقي مي‌ماند.
 
اين کارشناس مسائل سیاسی، تمدن عظيم اسلامي را به علت وسعت منطقه‌اي از اندونزي تا الجزاير و جمعيت زياد و همچنين نقاط استراتژيك متعدد در اين محدوده و ثروت‌هاي زياد اين مناطق، خطري بزرگ براي تمدن غرب دانست و گفت: در صورت شكل‌گيري اين تمدن ديگر تمدن‌ها حرفي براي گفتن نخواهند داشت.
 
سفير سابق ايران در مكزيك توطئه تشكيل اسرائيل را سرآغاز مقابله با شكل گيري تمدن عظيم اسلامي دانست و يادآور شد: ايجاد اديان ساختگي مثل بهائيت نيز بخشي از جنگ تمدن‌ها بود.
 
بيداري اسلامي در راستاي شكل‌گيري تمدن اسلامي است
 
قديري ابيانه بيداري اسلامي را در راستاي شكل‌گيري تمدن اسلامي دانست و شعار از نحر تا بحر را در مقابل شعار از نيل تا فرات دانست كه توسط رهبري مطرح شده است.
 
وي با اشاره به شرايط سخت اقتصادي و بدهي 16 هزار ميلياردي دولت فدرال امريكا عنوان كرد:‌ ميزان بدهي امريكا 16 برابر درآمد 33 ساله نفت ايران است و طي زمان كوتاهي اين بدهي به 23 هزار ميليارد خواهد رسيد.
 
هر آمريكايي در بدو تولد 60 هزار دلار بدهكار است
 
اين کارشناس مسائل سیاسی گفت: اين ميزان بدهي به آن معني است كه هر آمريكايي در بدو تولد 60 هزار دلار بدهكار است.
 
قديري ابيانه شرايط دنيا را به نفع شكل‌گيري تمدن عظيم اسلام به رهبري ايران دانست.
 
تا سال 2025 جمعيت اسرائيل تمام مي‌شود
 
وي به 500 هزار نفر اسرائيلي آماده عظيمت به آمريكا اشاره كرد و افزود: سقوط مصر و ناامني روز افزون اسرائيل موجب شده است تا سيا بر اساس آمارش بگويد كه احتمالا تا سال 2025 جمعيت اسرائيل تمام مي‌شود.
 
اين کارشناس مسائل سیاسی شرايط آينده را براي ايران بسيار اميدوار كننده دانست و گفت‌: فرصت‌هاي بسياري براي ايران پيش خواهد آمد و درهاي بزرگي بر روي ما گشوده خواهد شد كه لازمه دستيابي به آنها عبور از پيچ‌هاي سنگلاخي است كه با وحدت حول محور ولايت و انسجام و استقامت در كوتاه مدت امكان پذير است و اين تمدن عظيم شكل خواهد گرفت.
 
قديري ابيانه خطاب به دانشجويان حاضر در جلسه گفت: خود را آماده نقش آفريني و مديريت در اين تمدن عظيم كنيد.
 
وي مصر و شرايط امروزش را بسيار حائز اهميت دانست و گفت: جمعيت بالاي مصر، وجود مركز تدريس الازهر، وجود هاليوود عرب در مصر و جريان رسانه‌اي و وجود متفكران و نويسندگان بزرگ دنياي عرب در مصر از دلايل اهميت بالقوه انقلاب اين سرزمين است.
 
رابطه با امريكا دردي را دعوا نمي‌كند
 
اين کارشناس مسائل سیاسی ضمن مخالفت با ايجاد رابطه بين ايران و امريكا گفت: رابطه با امريكا دردي را دعوا نمي‌كند مگر ارتباط با انگليس مشكلي را حل كرد رابطه با امريكا باعث مي‌شود، امريكا محسوس‌تر و با مصونيت بيشتر در خاك ما عليه ما شرارت كند.
 
قديري ابيانه در اين رابطه افزود: عده‌اي مدعي هستند كه كليد انفجار هفته گذشته در سوريه از داخل سفارت آمريكا زده شده است و اين از نتايج وجود سفارت آمريكا در خاك سوريه است.
 
وي ابراز اميدواري كرد كه با واقع بيني توأم با آرمان‌گرايي بتوانيم تهديد‌ها را تبديل به فرصت كنيم.
 
اين کارشناس مسائل سیاسی همچنين به تهديدهايي اشاره كرد كه ايران نقشي در بوجود آمدن آن ها نداشت و باز هم تبديل به فرصت شد.
 
قديري ابيانه سقوط جماهير شوروي، سقوط صدام توسط امريكا و دخالت امريكا در از بين بردن طالبان را از جمله اين تهديدها دانست.
 
وي استراتژي غرب عليه ايران و كشورهاي مسلمان را مبتني بر دو مورد دانست، گفت: اول وابستگي به توليد نفت خام و نداشتن توليد ثروت و دوم هزينه شدن درآمد نفت در مصرف‌زدگي مردم و رفتن پول نفت در جيب غرب به واسطه مصرف كالاهاي خارجي.
 
اين کارشناس مسائل سیاسی در ادامه صحبت‌هاي خود يادآور شد: متأسفانه امروز ايران يكي از پرمصرف‌ترين و بلكه مصرف‌ترين كشورها بوده و مصرف كالاي خارجي نشانه تشخص و ارزش اجتماعي شده است.
 
سرانه هر ايراني از نفت در بودجه 90 ، ماهي 63 هزار تومان بود
 
قديري ابيانه به توهم درآمد نفتي اشاره كرد و گفت: تعدادي از نمايندگان مجالس قبل فكر مي‌كردند سرانه درآمد هر ايراني از نفت 5 ميليون تومان است در حالي كه براساس بودجه سال 89 درآمد سرانه هر ايراني از نفت ماهي 48 هزار تومان و در بودجه سال 90 ماهي 63 هزار تومان است اين در حالي است كه بودجه‌هاي عمراني آموزش و پرورش، بهداشت و دانشگاه‌ها و بسياري از ديگر موارد از همين پول نفت بايد تأمين شود.
 
وي توهم درآمد نفتي را موجب ايجاد توقع بيشتر در مردم و بعد القاي ناكارآمدي نظام و در نتيجه القاي ناكارآمدي اسلام دانست و صدا و سيما را در برابر مقابله با اين توهم مسئول عنوان كرد.
 
سال اول هر مجلس سال اتلاف وقت است
 
اين کارشناس مسائل سیاسی، سال اول هر مجلس را سال اتلاف وقت دانست و گفت: نماينده‌هاي تازه وارد نيز به علت اين توهم طرح‌هاي بدون تأمين منابع مالي تصويب مي‌كنند كه در شوراي نگهبان برگشت مي‌خورد.
 
قديري ابيانه با اشاره به موضوعات جوانان گفت: متأسفانه جوانان هميشه از اشتغال آينده شان نگران هستند در حالي كه جوانان بايد به فكر ايجاد اشتغال خود و ديگران باشند نه منتظر اشتغال.
 
وي با اشاره به نگاه اسلام گفت: اسلام مي‌گويد در علم به بالاتر از خود و در مال به رده پايين‌تر توجه كنيد اما ما در دارايي به بالاتر از خود نگاه مي‌كنيم و در كار كردن به تنبل‌ترين‌ها و خودمان را با آنها مقايسه مي‌كنيم.
 
هر خانواده آلماني 9 برابر خانواده ايراني كار مي‌كند
 
اين کارشناس مسائل سیاسی تنها راهكار مقابله با تحريم‌ها، تورم ومشكلات اقتصادي را كار، كار و كار دانستند و ضمن انتقاد به روند كار در ايران خاطرنشان كرد: هر خانواده آلماني 9 برابر خانواده ايراني كار مي‌كند تعطيلات غير رسمي عيد نوروز ما دو برابر تعطيلات رسمي در بسياري از نقاط دنياست و مصرف‌زدگي گريبان ما را گرفته است و تا اينها حل نشود مشكلات اقتصادي ما ادامه دارد.
 
يارانه بنزين بزرگ‌ترين مظهر ظلم به مردم است
 
قديري ابيانه در بخش‌هاي پاياني اختصاص يارانه بنزين را بزرگ‌ترين مظهر ظلم به مردم دانست و گفت:‌ طبق محاسبات هر ليتر بنزين 1900 تومان قيمت دارد كه دولت با روند كنوني به هر ماشين ماهانه 90 هزار تومان يارانه پرداخته مي كند و كسي كه ماشين ندارد از اين يارانه بي‌بهره است و آن كس كه متمكن‌‌تر است بيشتر از آن بهره‌ مي‌برد و اين مبلغ برابر 75 درصد مصرف سالانه برنج هر ايراني است.
 
وي از مردم خواست موقع خريد جنس علاوه بر مولفه‌هاي قيمت و كيفيت مولفه بيكاري و يا اشتغال جوانان مملكت را نيز لحاظ كنند.
 
اين کارشناس مسائل سیاسی افزود: متأسفانه با خريد كالاي خارجي ايران دچار خودتحريمي مي‌شود و اين لطمه بيشتري به اقتصاد وارد مي‌كند.
 
دو خيانت به قصد خدمت در مجالس هفتم و هشتم
 
قديري ابيانه دو طرح تثبيت قيمت‌ها در مجلس هفتم و مخالفت با شيب سه ساله و تصويب شيب 5 ساله طرح هدفمندي در مجلس هشتم را خيانت‌هايي به قصد خدمت دانست.
 
وي پيامك‌هاي با مضمون قطع يارانه ‌را اقدامي صحيح و مثبت از سوي دولت تلقي كرد و گفت: از ابتدا نيز بايد همين روند دنبال مي‌شد.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار