رئيس دانشگاه علوم پزشكي تهران گفت: حوزه پزشكي كشور از تعداد كمتر استاد نسبت به آموزش عالي برخوردار است؛ اما با وجود اين كمبود توانسته است 30 درصد توليد علم ...
به گزارش خبرنگار علمي «خبرگزاري دانشجو»، محمد باقر لاريجاني صبح امروز در مراسم گراميداشت روز پزشك در دانشگاه علوم پزشكي تهران گفت: دانشگاه علوم پزشكي تهران با تشكيل جلسات طبيب روحاني و راهاندازي رشتههاي ميانرشته اي سعي دارد نگاه جامع را در بين دانشجويان پزشكي توسعه دهد.
وي افزود: گروه پزشكي يكي از گروههايي است كه اهميت بسياري دارد و اعتماد مردم به اين گروه بسيار بالاست هر چند كه تغييرات در اعتماد عمومي ايجاد شده ولي همچنان در صدر گروههايي است كه مردم به آنها اعتماد دارند و ما بايد اين سرمايه اجتماعي را حفظ كنيم.
لاريجاني ادامه داد: انسان يك موجود چند بعدي است و روز پزشك فرصت خوبي است كه پزشكان به تمام ابعاد وجود انسان توجه كنند.
رئيس دانشگاه علوم پزشكي تهران افزود: ابنسينا نيز يك دانشمند جامع بود و در زمينههاي مختلف علمي نظر داشت و ما هم بايد تلاش كنيم كه گستره ديدگاهمان وسيعتر شود و اين مسئله از طريق تعامل با انسانها انجام ميشود.
وي گفت: گروه پزشكي در طول تاريخ كشور و قبل و بعد از انقلاب ياور مردم بودند و نمونهها و شواهد آن را ميتوان در جنگ تحميلي يافت.
لاريجاني ادامه داد: همچنين در زلزله آذربايجان نيز گروه پزشكي كشور در زير 20 ساعت 700 عمل جراحي انجام دادند كه اين مسئله كارآيي آنها را ميرساند و ما خوشحاليم كه در اقصي نقاط كشور آموزش پزشكي رونق يافته و طرح آمايش سرزمين اجرايي شده كه در اين ميان نقش اساتيد كه پايههاي اساسي اين آموزش بودند نبايد فراموش شود.
رئيس دانشگاه علوم پزشكي تهران گفت: اگر ما امروز امكان توسعه رشتههاي پزشكي را داريم مرهون آموزشهاي مداوم در گروههاي پزشكي هستيم.
وي بيان داشت: گروه پزشكي كشور با تعداد كمتر استاد نسبت به اساتيد آموزش عالي توانسته است 30 درصد توليد علم را تامين كند.