کد خبر:۲۰۶۱۹۳
مدير انتظامات و تشريفات آستان قدس رضوي خبر داد:
آمادهباش بيش از 4000 نيروي انتظامات حرم مطهر رضوي در دهه كرامت
مدير انتظامات و تشريفات اماكن متبركه آستان قدس رضوي گفت: مجموعه این مديريت در ايام دهه كرامت، با استقرار بيش از 4000 نيرو در مناطق مختلف حرم مطهر سعي در راهنمايي، راهگشايي و برقراري امنيت براي زائران دارد.
به گزارش گروه دین و اندیشه «خبرگزاری دانشجو»، حسين فخاري در خصوص رويكرد مديريت انتظامات و تشريفات در ايام دهه كرامت تصریح کرد: مديريت انتظامات و تشريفات همواره در تمامي مجالس مناسبتي حرم مطهر رضوي كه در رواقها، صحنها و اماكن متبركه برگزار ميشود، پيشبيني و اقدامات لازم جهت برگزاري شايسته برنامهها را بر عهده دارد.
مدير انتظامات و تشريفات اماكن متبركه آستان قدس رضوي گفت: مجموعه این مديريت در ايام دهه كرامت، با استقرار بيش از 4000 نيرو در مناطق مختلف حرم مطهر سعي در راهنمايي، راهگشايي و برقراري امنيت براي زائران دارد.
وي در رابطه با تدابير و تصميمات مديريت انتظامات و تشريفات براي ايام دهه كرامت خاطرنشان كرد: امسال نيز مجموعه انتظامات و تشريفات با همكاري دربانان در 21 منطقه انتظاماتي حرم مطهر به راهنمايي، راهگشايي، برقراري نظم و امنيت ميپردازند و در خجسته سالروز ولادت حضرت رضا (ع)، تمامي عوامل آمادهباش خواهند بود.
مدير انتظامات و تشريفات اماكن متبركه آستان قدس رضوي تأكيد كرد: زائران به خصوص كودكان و سالمندان باید آدرس اقامتگاه و شماره تلفن مربوطه را به صورت مكتوب به همراه داشته باشند.
فخاری بیان داشت: رعايت حجاب مناسب، به همراه نياوردن وسايل اضافي و همچنين سپردن اشيای قيمتي به دفاتر امانات از نكاتي است كه زائران باید در نظر داشته باشند.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰