آخرین اخبار:
کد خبر:۲۰۸۳۸۰
رئيس فدراسيون تيراندازي در نشست خبري:

موضوع تعليق جدي است/ بعضي انتصاب‌ها در وزارت ورزش غيركارشناسي بوده است

رئيس فدراسيون تيراندازي گفت: موضوع تعليق جدي است و اين مسئله نتيجه يك كار غيركارشناسي در وزارت ورزش است.
به گزارش خبرنگار ورزشي «خبرگزاري دانشجو»، سيد مهدي هاشمي در نشست خبري صبح امروز در محل اين فدراسيون درجمع خبرنگاران حضور يافت و گفت: مسابقات قهرماني كشور به خوبي برگزار شد و موضوع نتايج موفق تيراندازان كشورمان در المپيك نيز از مهم‌ترين مسائل ماه‌هاي اخير تيراندازي كشور بود.
 
وي در ادامه افزود: با توجه به دستاوردهايي كه در بازي‌هاي آسيايي و المپيك به دست آورديم اميدواريم كه تيم تيراندازي بتواند دين خود رابه كشور ادا كند و سهم بيشتري در دستاوردهاي كشور داشته باشد.
 
رئيس فدراسيون تيراندازي به نتايج خوب تيراندازي در بخش‌هاي مختلف اشاره كرد و گفت: هر چند كه تيراندازي در المپيك با اختلاف ضعيف از كسب مدال باز ماند اما با توجه به اينكه نيازمند شرايط بهتري بوديم، نتايج ارزشمندي به دست آمد.
 
نماينده مردم تهران ضمن تقدير از عملكرد الهه احمدي در المپيك گفت: بانوي تيرانداز كشورمان در رقابتي كه براي فينال انجام شد در بين 5 نفري كه براي حضور در فينال رقابت داشتند به عنوان نفر نخست راهي فينال شد و اين توانمندي در تاريخ تيراندازي كشور بي‌سابقه و يك دستاورد خوب براي آينده اين ورزش محسوب مي‌شود.

هاشمي از تغيير قوانين و مقررات تيراندازي در آينده نزديك خبر داد و گفت: بر اساس اطلاعاتي كه داريم قوانين و مقررات در حال تغيير است و برخي از آن در مسابقات آسيايي و بخشي از آن در مسابقات المپيك اعمال مي‌شود.
 
رئيس فدراسيون تيراندازي از توزيع سهميه المپيك در مسابقات سال آينده كه در ايران برگزار مي‌شود خبر داد و گفت: ما موافقت گرفتيم كه سهميه المپيك در سال آينده در ايران توزيع شود و تا هفته آينده اينكه تمام سهميه در ايران توزيع مي‌شود يا بخشي از آن در مسابقات آسيايي چين انجام مي‌شود،‌هفته آينده قطعي مي‌شود.

وي در خصوص برگزاري مسابقات آسيايي در تهران گفت: پيش‌بيني مي‌شود حداقل هزار ورزشكار در رشته تيراندازي از آسيا حضور داشته باشند و بايد تلاش كنيم كه ميزباني شايسته‌اي در اين رقابت‌ها داشته باشيم.

نماينده مردم تهران در مجلس در ادامه به دو موضوع تعليق ورزش ايران توسط IOC و همچنين استيضاح وزير ورزش و جوانان صحبت كرد كه در ابتدا به اهميت موضوع تعليق اشاره كرد و گفت: آخرين نامه‌اي كه اخيرا به دست كميته ملي المپيك رسيده است صبح امروز در يك جلسه اضطراري با حضور اعضاي هيئت اجرايي كميته ملي المپيك مورد بررسي قرار گرفت و قرار شد بهرام افشارزاده، دبير كميته ملي المپيك به عنوان سخنگو اطلاع‌رساني‌هاي لازم را انجام دهد.
 
رئيس فدراسيون تيراندازي در ادامه افزود: برنامه‌اي كه از IOC و OCA به دست ما رسيده است در موضوع اصلاح اساسنامه،‌بحث برگزاري انتخابات‌ها و برگرداندن افراد بركنار شده به جايگاه‌شان و همچنين برگزاري انتخابات كميته ملي المپيك هشدارهايي داده شده كه برخي از اين نقاط ابهام كه در حيطه كاري كميته ملي المپيك قرار دارد مورد بررسي قرار گرفت.
 
هاشمي به مسئله برگزاري انتخابات كميته ملي المپيك اشاره كرد و گفت: در تلاشيم تا اين انتخابات در زمان مقرر يعني اواخر آبان يا اوايل آذر برگزار شود اما به دليل ايراداتي كه در اين خصوص وجود دارد قرار است يك مهلتي را از IOC بگيريم واصلاحات را در زمان بندي مناسب انجام دهيم.

وي يادآور شد: با توجه به اينكه قوانين و اساسنامه ايران بايد مطابق با منشور المپيك باشد و در چند سال اخير تغييرات اساسنامه منطبق بر تغييرات منشور المپيك نبوده است نياز به يك زمان طولاني داريم چرا كه لازم است برخي از اين تغييرات به تصويب مجلس برسد و ما تلاش مي‌كنيم تا در خصوص برگزاري انتخابات‌ها از IOC اجازه بگيريم و به موازات آن اساسنامه اصلاح شود.

عضو هيئت اجرايي كميته ملي المپيك در خصوص حضور نماينده وزارت ورزش در اصلاح اساسنامه گفت: كميته ملي المپيك در حال تنظيم اساسنامه‌اي منطبق با خواست كميته بين‌المللي المپيك است و ما درخواست داريم تا نماينده‌اي از وزارت ورزش در اصلاح اساسنامه در كنار ما باشد تا همكاري‌ها در اين خصوص بيشتر باشد.

وي توقف برگزاري انتخابات‌ها و برگرداندن كساني كه از رياست فدراسيون‌ها بركنار شده‌اند را در حيطه انتخابات وزارت ورزش و جوانان دانست و گفت: كميته ملي المپيك در اين خصوص هيچ اختياري ندارد و صبح فردا جلسه‌اي با وزير ورزش و جوانان و با حضور برخي از مسئولين و كميته ملي المپيك و هيئت اجرايي برگزار مي‌كنيم تا به اين مسائل رسيدگي شود.

رئيس فدراسيون تيراندازي مسئله تعليق وزير ورزش را جدي دانست و گفت: اين مكاتبه‌ها و نامه‌هاي رسيده از IOC جدي است و ممكن است شرايط و محدوديت‌هايي را ايجاد كند كه منجر به تعليق همه رشته‌ها شود و نبايد به اين نامه‌ها كم توجه باشيم.
 
هاشمي مطرح شدن بحث تعليق ورزش كشور را نتيجه عدم كار كارشناسي در ستاد وزارت ورزش و جوانان دانست و گفت: اين بي‌توجهي‌ها هزينه‌هاي زيادي را به جامعه تحميل مي‌كند و اميدوارم در آينده با استفاده از نخبگان ورزشي نظارت بيشتري بر فعاليت‌هاي ورزشي كشور وجود داشته باشد.
 
وي در ادامه افزود: عباسي در جلسه‌اي اعمال كرد كه اصراري به برگزاري انتخابات‌ها نداشته اما من اعتقاد دارم كه اين اتفاقات نتيجه يك فرآيند غيركارشناسي است.

رئيس فدراسيون تيراندازي برخي از انتصاب‌ها را در وزارت ورزش غيركارشناسي دانست و گفت: موضوع تعليق فدراسيون‌ها در حال توسعه است و من اعتقاد دارم كه بايد در يك جايي متوقف شود و نبايد روحيه و نشاط بعد از المپيك خدشه‌دار شود.
 
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار