کد خبر:۲۰۹۵۸۲
به همت پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی

نشست نقد و بررسی ارائه درس جدید «تفکر و پژوهش» در پایه ششم ابتدایی برگزار می‌شود

هم زمان با روز جهاني كودك، گروه فلسفه برای کودکان و نوجوانان پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی، نشست نقد و بررسي ارائه درس جديد«تفكر و پژوهش» را در پايه ششم ابتدايي برگزاري مي‌كند.
به گزارش گروه علمي«خبرگزاري دانشجو»، نشست بررسي درس جديد «تفكر و پژوهش» در پايه ششم ابتدايي، با عنوان «هم سویی و سوء برداشت های نظری ازدیدگاه  ویگوتسکی در برنامه فلسفه برای کودکان و نوجوانان» سه شنبه 18 مهر در پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی برگزار مي شود.

 بحث هاي اين نشست از ساعت 9 تا 10 صبح توسط  مهرنوش هدایتی ارائه مي شود.
 
 هدایتی در سخنرانی خود به بررسی موارد اشتراک و افتراق دو رویکرد و برنامه فلسفه برای کودکان از نظر« ویگوتسکی» و « لیپمن» می پردازد؛ لو ویگوتسکی روانشناس روسی، مبدع نظریه فرهنگی- اجتماعی به روان شناسی رشد است كه نگرش جدیدی را در مورد شکل گیری مفاهیم و اصولا روش آموزش مطرح ساخت و متخصصان متعددی را در عرصه تعلیم و تربیت مجذوب خود ساخت، از آن جمله است لیپمن متخصص فلسفه تعلیم و تربیت که به پشتوانه این نظریه در رشد شناختی کودکان روش آموزش« فلسفه برای کودکان » را ابداع كرد.

 بعد از پایان این سخنرانی و تا ساعت 13 نیز نشستی با عنوان « تفکر و پژوهش به مدرسه می رود! فرصت ها و تهدیدها» با حضور جمعی از اساتید برجسته دانشگاه برگزار می شود كه این نشست نيز با هدف بررسی و نقد ارائه درس جدید « تفکر و پژوهش» در پایه ششم ابتدایی است.

 مدت زمانی است که ضرورت ورود برنامه فلسفه برای کودکان و نوجوانان به نظام آموزشی مطرح شده ،اما هنوز جایگاه آن بخوبی در نظام آموزشی مشخص نشده است و معلوم نیست در این زمینه چه تمهیداتی بکاربسته شده وچه طرح هایی در دست اجرا است.
 
نشست « تفکر و پژوهش به مدرسه می رود ! فرصت ها و تهدیدها » تلاش می کند با حضور حمید رضا آیت اللهی، مسعود صفایی مقدم، ملیحه راجی، یحیی قائدی، حسین شیخ رضایی، سعید ناجی،روح الله کریمی و مرادیاری دهنوی و همچنین با حضور تعدادی از مولفان و طراحان کتاب های درسی، پاسخی برای پرسش ها در اين رابطه بیابد.

با وجود اينكه معلمان و مربیان و علاقمندان به فلسفه ، روانشناسی ، تعلیم و تربیت و خصوصاً برنامه فلسفه برای کودکان و نوجوانان مخاطبان اصلی این برنامه هستند، اما حضور برای عموم علاقه مندان آزاد و رایگان است.

این نشست در سالن حمکت پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی در بزرگراه كردستان برگزار می شود.
 
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار