حمیدی: بحث تربیتی و فرهنگی در اولویت ما قرار دارد
آخرین اخبار:
کد خبر:۲۰۹۸۹۶
دومین همایش ملی استعدادیابی

حمیدی: بحث تربیتی و فرهنگی در اولویت ما قرار دارد

مسئول شورای سیاست گذاری دومین همایش ملی استعدادیابی گفت: بحث تربیتی و فرهنگی در اولویت اول ما قرار دارد و بحث ورزش قهرمانی در اولویت بعدی مي‌باشد.
به گزارش گروه ورزشي «خبرگزاري دانشجو»، مهرزاد حمیدی، مسئول شورای سیاست گذاری دومین همایش ملی استعدادیابی که به همت سازمان بسیج کشور برگزار می شود با اشاره به برگزاری این همایش اظهار داشت: بحث استعدادیابی از مقوله هایی است که سازمان ورزش بسیج وارد آن شده و کار گسترده ای را آغاز کرده است.
 
وی در ادامه افزود: مقوله استعدادیابی حلقه مفقود کشور است و این همایش به این جهت برگزار می شود که نوجوانان و جوانان کشور درست مثل حلقه به هم متصل شوند و ورزش کشور در آینده پشتوانه قوی داشته باشد.
 
مسئول شورای سیاست گذاری دومین همایش ملی استعدادیابی تاکید کرد: هم اکنون بسیج کشور در 14 رشته در تمامی استان ها فعالیت می کند و بیش از 70 بایگاه به صورت رسمی و غیر رسمی به بقیه استان ها اضافه می شوند که آنها شامل جوانان مستعد کشور هستند و امیدواریم آخرین داده های علمی ما در این همایش باعث دانایی بیشتر آنها و رشد روز افزون شود. سال گذشته اولین همایش استعدادیابی برگزار شد به گونه ای که مقالات متعددی را دریافت کردیم و مقرر شد امسال همایش عمیق تر و هدفمندتر برگزار شود و خوشبختانه بسیج سرمایه گذاری ویژه ای روزی ورزش انجام داده و نظام دانشگاهی در حوزه تربیت بدنی در این همایش اجتماع باشکوهی خواهد داشت.
 
دکتر حمیدی در ادامه در پاسخ به این سوال که در کنار استعدادیابی چه برنامه هایی برای کارهای فرهنگی در نظر گرفته اید تصریح کرد: بسیج کشور روی سنین پایین تمرکز کرده و مسئله اصلی برای ما ورزش قهرمانی نیست. در سنین رشد تربیت عمیق تر و پایدارتر خواهد بود و در کنار بحث فنی کار تربیتی صورت خواهد گرفت و مطمئنا بحث تربیتی و فرهنگی در اولویت اول و بحث ورزش قهرمانی در اولویت بعدی خواهد بود.
پربازدیدترین آخرین اخبار