کد خبر:۲۰۹۹۹۱
امروز در سازمان بسيج دانشجويي؛
برترین دفاتر بسیج دانشجویی در استان تهران تقدير ميشوند
مراسم تقدیر از برگزیدگان دومین مسابقه ملی نانو و برترین مسئولان بسیج دانشجویی در ترویج، آموزش و فعالیتهای پژوهشی نانوفناوری امروز، چهارشنبه در سازمان بسيج دانشجويي برگزار ميشود.
به گزارش خبرنگار علمي «خبرگزاري دانشجو»، مراسم تقدیر از برگزیدگان دومین مسابقه ملی نانو از تیم مرکز تحقیقات شهید چمران، همچنین برترین مسئولان بسیج دانشجویی در ترویج، آموزش و فعالیت های پژوهشی نانوفناوری فردا، چهارشنبه در مجموعه فرهنگی 13 آبان سازمان بسيج دانشجويي برگزار مي شود.
در این مراسم از برترین مسئولان هسته های علمی نانو بسیج دانشجویی، برترین معاونان علمی بسیج دانشجویی، برترین مسئولان بسیج دانشجویی که در حوزه نانوفناوری خدمات شایسته ای در سال گذشته تحصیلی داشته اند، تقدیر خواهد شد.
همچنین نفرات برتر مسابقه ملی نانو که از مرکز تحقیقات نانوفناوری شهید چمران حائز رتبه کشوری شده اند، تجلیل مي شوند.
در این مراسم با حضور مدیرکل دفتر ارتباط با نخبگان، مراحل حمایت از پروژه های علمی-صنعتی دانشجویان و همچنین حمایت های معنوی و کسر از خدمت دانشجویان مرد که صاحب فکر و ایده پژوهشی هستند، تشریح مي شود.
این برنامه از ساعت 14 تا 17 در محل سازمان بسیج دانشجویی کشور واقع در خیابان طالقانی تقاطع خیابان شهید مفتح مجتمع فرهنگی 13 آبان برگزار خواهد شد.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.