معاون پژوهشی دانشگاه آزاد در گفتگوی تفصیلی با «خبرگزاری دانشجو»:
کد خبر:۲۱۰۳۹۶
نخستين نشست هيئت امناي پژوهشگاه دانشگاه تهران؛
عموعابدینی: 15 طرح ملي در دانشگاه تهران انجام ميشود
معاون پژوهشي دانشگاه تهران گفت: 15 طرح ملي در اين دانشگاه انجام ميشود كه 900 عضو هيئت علمي در اين طرحها همكاري ميكنند.
به گزارش خبرنگار علمی «خبرگزاری دانشجو»، قاسم عموعابدینی عصر امروز در نخستین نشست هیئت امنای پژوهشگاه دانشگاه تهران در محل این پژوهشگاه گفت: در چند سال گذشته فعالیت هایی در زمینه شتاب گرفتن ارتباط صنعت و دانشگاه در دانشگاه تهران شکل گرفت و زیرساخت های لازم برای ایجاد این پژوهشگاه در این مرکز ایجاد شده است و در حال حاضر این دانشگاه در حال به انجام رساندن 15 طرح ملی مي باشد که در این طرح ها 900 عضو هيئت علمی فعال هستند.
وی افزود: پژوهشگاه دانشگاه تهران در سال گذشته در تمامی ابعاد تولید پژوهش و فناوری فعالیت های چشمگیری داشت و شاهد ایجاد مراکز رشد اقماری، توسعه کارآفرینی و ایجاد زمینه های جدید برای ایده های نوآورانه بود.
معاون پژوهشی دانشگاه تهران خاطرنشان کرد: در سال گذشته، طرح جامع تحقیقات اساتید در دانشگاه تهران تدوین شد که براساس این طرح تمامی استادان به طور مشخص برنامه های خود را در طول یک سال تحصیلی مشخص می کنند و این طرح هم اکنون تا 90 درصد در دانشگاه تهران شکل گرفته است.
عموعابدینی افزود: همچنین نظام عرضه و تقاضای فناوری در این دانشگاه در حال انجام است که براساس آن استادان طرح های فناورانه خود را براساس نیازهای جامعه انجام می دهند.
وي با اشاره به ایجاد پژوهشگاه مرکزی دانشگاه تهران اظهار داشت: این پژوهشگاه امیدوار است با از بین رفتن فاصله میان صنعت و دانشگاه و انجام پژوهش هاي كاربردي در پژوهشگاه مركزي، مقدمات تعامل هرچه بیشتر این پژوهشگاه با بخش خصوصی فراهم آید.
معاون پژوهشی دانشگاه تهران افزود: در سال گذشته پژوهشگاه دانشگاه تهران با 10 پژوهشکده کار خود را آغاز کرده و هم اکنون این پژوهشگاه با پیوستن پژوهشکده های دیگر دانشگاه تهران با 15 پژوهشکده در حال فعالیت است.
عموعابديني گفت: همچنین 55 مرکز تحقیقات نوع دوم و سوم در دانشگاه تهران موجود است که می بایستی ساماندهی شود.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.