به گزارش خبرنگار دین و اندیشه «خبرگزاری دانشجو»، حجت الاسلام عبدالحسین خسروپناه، رئیس موسسه پژوهشی حکمت و فلسفه ایران امروز در ادامه نشست خبری در این موسسه به سوالات خبرنگاران پاسخ داد.
اگر نتوانیم فلسفه موجود را نسبت به نیازهای کشور ارزیابی کنیم در توسعه علوم مشکل خواهیم داشت
وی در پاسخ به این سوال که موضوع همایش بر اساس چه دلیلی انتخاب شده است، گفت: یکی از اهداف ما در انتخاب موضوع همایش این بود که طی مشارکتی که با گروههای فلسفه کشور داشتیم، دغدغه مشترک همه گروهها آسیب شناسی فلسفه در ایران بود و به همین دلیل این موضوع انتخاب شد.
خسروپناه افزود: توسعه علمی علوم پایه و علوم انسانی همگی مبتنی بر مبانی فلسفه است و اگر نتوانیم فلسفه موجود را نسبت به نیازهای فلسفی کشور ارزیابی کنیم در توسعه علوم دچار مشکل خواهیم بود.
رئیس موسسه پژوهشی حکمت و فلسفه ایران در پاسخ به سوال خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» مبنی بر اینکه چقدر سعی شده در این موسسه نیروهای نزدیک به گفتمان انقلاب اسلامی جذب شوند و موسسه چه برنامههایی در این خصوص دارد، گفت: گفتمان انقلاب اسلامی معنای وسیعی دارد و هر کسی در راستای نیازهای فکری و علمی انقلاب اسلامی تلاش کند جزو گفتمان انقلاب اسلامی است.
وی بیان داشت: اعضای هیئت علمی ما جزو نیروهای گفتمان انقلاب اسلامی هستند و این افراد به زبان جدید تفکر فلسفه اسلامی را تبیین میکنند.
خسروپناه افزود: البته انقلاب اسلامی نیازهای دیگری در حوزههای فلسفه مضاف دارد و باید از اعضای موسسه و هم افرادی که خارج از موسسه هستند استفاده شود، مخصوصا ناظر به فرمایشات مقام معظم رهبری باید مبانی فلسفی الگوی اسلامی ایرانی پیشرفت یا مبانی فلسفی مسئله ای مانند سبک زندگی که ایشان تاکید کردند تدوین شود.
رئیس موسسه پژوهشی حکمت و فلسفه ایران گفت: موسسه اعضای محدودی دارد، اما به این دلیل که مرکزیت دارد از تمام اساتید و صاحب نظران مطرح کشور استفاده می کند.