فضای مجازی «خبرگزاری دانشجو»، در آخرین به روز رسانی وبلاگ «سیاسی بازی» چنین آمده است:
شبکههای اجتماعی مجازی یکی از این واژهها بود که به سرعت در میان فتنه گران و سیاهی لشگرهایشان (همان جوانان ساده لوح خیابانی) رواج پیدا کرد و عملا کاراترین وسیله اطلاع رسانی و یارگیری در آن چند ماه شد. غرب هم بسیار میکوشید تا این رسانه یک لحظه هم از سرویس دهی باز نماند، برای مثال از مدیران شبکه توییتر خواسته بود که برنامه تعمیرات سایت را به تعویق بیندازند و یا حتی با ترجمه فارسی شبکه فیس بوک سرویس دهی را آسانتر کنند برای نیل به هدف بشر دوستیشان در قبال عناصر ضد بشر!!!...
در این دوره شبکه توییتر وظیفه خبر سازی را به عهده داشت و شبکه به اصطلاح اجتماعی فیس بوق هم وظیفه سازماندهی اغتشاشات (همین شبکه که در پی تظاهرات مردم انگلیس، بسیاری از صفحههای مخصوص به تظاهرکنندگان را فیلتر کرد و بعد از آن هم صفحات مرتبط با شورشهای وال استریت را...) همان زمانی که مسئولین فیلترینگ جمهوری اسلامی ایران هنوز متوجه وخامت اوضاع نشده بودند.
از آن چند ماه که بگذریم این اجتماع با وجود اینکه فیلتر هم شده بود روز به روز بیشتر مورد اقبال جوانان ایرانی قرار میگرفت به گونهای که اکنون چند ده میلیون کاربر فقط در ایران دارد. جوانانی که (اغلب) در پی تبلیغات جذب این شبکه شدهاند بدون هیچ گونه پیش زمینه لازم برای ورود به این شبکهها و بدون هیچ گونه کنترلی در خصوص اطلاعات شخصی و حتی خانوادگی، بر روی این شبکه اطلاعات شیر (به اشتراک) میکنند، وارد گپ و گفت با افراد ناشناخته و غیر مطمئن میشوندو اطلاعات در اختیار آنها قرار میدهند، هر پیشنهاد دوستی را میپذیرند، هر پیجی را که پیشنهاد میشود بازدید میکنند و وارد اتاقها و گروههایی میشوند که از هیچ اصولی پیروی نمیکنند و همه ارزشها و مبانی دینی و ملی را از دم تیغ میگذرانند و مورد اهانت قرار میدهند و....
نکته قابل توجه اینکه به این موارد ختم نمیشود. اصولا اجتماعهای اینگونه زمین بازی دشمناند و قاعدتا هر طور که آنها بخواهند کاربر مجبور است بازی کند و گرنه حتما حسابشان بلاک خواهد شد، چرا اساسا مدیران این جوامع برای رصد هرچه بهتر عادات و رفتار کاربران ناچار از تعریف قواعدی هستند که در نهایت بتوانند ذهن وی را به آن سو که میخواهند هدایت کنند؛ دقیقا همان روشی که کنترل ذهن نامیده میشود.
بعد از تذکر همه این نکات لازم است اذعان کنم که به نظر حقیر هیچ کدام از این موارد نباید مانع از حضور قدرتمند حزب الله سایبر در این عرصه گردد بلکه بایستی با آگاهی از این قواعد، در این میدان جنگ نامتقارن، اصول جنگ را به دقت رعایت کرد که خدای ناکرده خودشان تبدیل به ابزار دشمن نشوند.
برای ورود در این جوامع نکاتی را باید برای حفظ امنیت و کارایی بهتر رعایت کرد:
- به هیچ عنوان اطلاعات دقیق و صحیح در این شبکهها قرار ندهید.
- به هیچ عنوان وارد گپ و گفتوگوهای جهت دار و به عبارتی بو دار نشوید؛ مخصوصا هنگامی که قدرت مباحثه صحیح و اشراف بر مطلب ندارید.
- تا میتوانید وارد گپهای بیمورد نشوید و اگر لازم شد مراقب باشید چه میگویید و چه میکنید چرا که حرکات شما لحظه به لحظه توسط مدیران شبکه رصد و ثبت میشود. پس مراقب باشید...!!!
- به هیچ عنوان در مورد مسائل شخصی، خانوادگی و حتی شهری و ملی مطلبی درج نکنید و تا میتوانید از خود رد پایی بر جای نگذارید.
- بر اساس برآوردهای صورت گرفته به نظر میرسد که خود زنی بعدی امریکاییها (از قبیل 11سپتامبر) در فضای سایبر خواهد بود. پس چشمان خود را باز کنید و متوجه جایگاه خود باشید...!
- همان طور که میدانید هیچ چیز در اینترنت از بین نمیرود و همیشه افرادی هستند که از فایلها و مطالب شما کپی برمی دارند برای سوء استفادههای بعدی. پس ساده نباشید...!!
- مراقب باشید که با که ارتباط برقرار میکنید و به که اطلاعات میدهید چرا که جعل عنوان در فضای سایبر امری متداول و رایج است و چه بسیار افرادی که فریفته این عناوین جعلی شدهاند.
پس دانسته و هوشیار وارد شوید که در غیر این صورت هم خودتان متضرر میشوید و هم دیگران را به خطر میاندازید، چرا که دشمنان از هیچ فرصتی برای ضربه زدن به انقلاب اسلامی ایران رویگردان نخواهد بود و مثل یک حیوان درنده و گرسنه منتظر شکار طعمههای غافل و بازیگوش و سهل الوصول است.