کد خبر:۲۱۷۲۵۴

همایش مدیریت دارو در کشور برگزار می‌شود

به همت کانون داروسازان بسیج جامعه پزشکی و با هماهنگی و همکاری سازمان غذا و دارو؛همایش مدیریت دارو در کشور برگزار می‌شود.
همایش مدیریت دارو در کشور برگزار می‌شود

به گزارش گروه علمی «خبرگزاری دانشجو »، همایش مدیریت دارو با حضور رئیس سازمان بسیج جامعه پزشکی کشور به مدت یک روز در بیمارستان امام حسین (ع) دارخوین برگزار می‌گردد.

 


به گزارش روابط عمومی سازمان بسیج جامعه پزشکی کشور، این همایش همزمان با هفته بسیج و با همکاری و هماهنگی سازمان غذا و دارو، سندیکای صنایع دارویی و کانون بسیج داروسازی برگزار می‌شود.

 


این همایش همزمان با هفته بسیج و با حضور روسای دانشکده‌های داروسازی، مدیران صنایع دارویی و مسئولین غذا و داروی کشور و رئیس سازمان بسیج جامعه پزشکی کشور پنجشنبه و به مدت یک روز در بیمارستان صحرایی امام حسین (ع) دارخوین خوزستان برگزار می‌شود.

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار