کد خبر:۲۱۷۷۱۹
ولایتی در نشست خبری اساتید و بیداری اسلامی:

خزان صهیونیست‌ها در فلسطین پیش آمده است

دبیرکل مجمع بیداری اسلامی با اشاره به اظهار روزنامه‌های صهیونیستی درباره نتیجه‌بخشی فشارها به ایران گفت: خزان صهیونیست‌ها در فلسطین پیش آمده است.
به گزارش خبرنگار دین و اندیشه «خبرگزاری دانشجو»، نشست خبری سومین همایش از سلسله همایش‌های بیداری اسلامی با حضور دکتر علی اکبر ولایتی، دبیرکل مجمع بیداری اسلامی و دکتر صلاحی، رئیس سازمان بسیج اساتید دانشگاه‌ها صبح امروز به همت مجمع جهانی بیداری اسلامی در حوزه هنری برگزار شد.
 
 دکتر ولایتی، دبیرکل مجمع بیداری اسلامی گفت: 20 و 21 آذرماه اجلاس اساتید دانشگاه‌های جهان اسلام که شامل 250 نفر از اساتید اسلامی غیرایرانی و 350 نفر از اساتید اسلامی ایرانی است، برگزار می‌شود.
 
وی در ادامه تصریح کرد: این نشست در راستای سلسله نشست‌هایی است که از ابتدای شکل‌گیری بیداری اسلامی و با الهام از بیانات رهبری برگزار شده است.
 
ولایتی در ادامه افزود: سه نشست مجمع عمومی، جوانان، زنان و بیداری اسلامی و سه نوبت اجرای شورای هماهنگی مشورتی بیداری اسلامی از دستاوردهای مجمع بیداری اسلامی است.
 
دبیرکل مجمع بیداری اسلامی در ادامه افزود: با توجه به عمق بینش اساتید در هر جامعه‌ای امیدواریم نشست پیش ‌رو که با حضور فرهیختگان برگزار می‌شود مسائل را به‌صورت عمیق‌تر مطرح کند. 
 
وی در ادامه این نشست در پاسخ به سوال خبرنگاران گفت: چند روز گذشته مجلس موسسان مصر مواد اولیه قانون اساسی مصر را به تصویب اولیه رساند یکی از مواد قانون این است که در مصر آینده قوانین باید منبعث از شریعت اسلام باشد، در حالی که مبنای تشخیص این مسئله نیز دانشگاه الازهر مصر شده است.
 
نام بیداری اسلامی همواره در انقلاب‌های منطقه موج می‌زند
 
دبیرکل مجمع بیداری اسلامی افزود: باتوجه به اینکه مصر مرکز فکری و فرهنگی جهان عرب است چنین تصمیماتی در مصر در کشورهای دیگر اسلامی بسیار تأثیرگذار می باشد.
 
ولایتی به شعارهای اسلامی و لیدرهای اسلام‌گرا در انقلاب‌های دیگر کشورها اشاره کرد و گفت: اگر چه غرب سعی می‌کند با نام‌گذاری، محتوا و هدف را تغییر دهد اما نام بیداری اسلامی همواره در انقلاب‌های منطقه موج می‌زند.
 
وی در ادامه افزود: نام بهار عربی که نشان دهنده حرکت براساس ناسیونالیسم‌ عرب است دوره‌اش تمام شده و  امروز بیداری اسلامی غلبه قطعی بر حرکت‌های منطقه دارد.
 
دو مسئله حتمی در انقلاب مصر
 
دبیر کل مجمع بیداری اسلامی در باره پیش‌بینی نتیجه همه‌پرسی قانون اساسی مصر گفت: بعد از هر انقلابی اتفاقات و توطئه‌هایی رخ می‌دهد رئیس جمهور و همراهانش سال سختی را در مصر گذراندند دو مسئله حتمی در انقلاب مصر وجود دارد یکی اینکه بی‌شک حکومتی شبیه حکومت حسنی‌مبارک باز نمی‌گردد و دیگری اینکه مخالفین هرگز بیکار نمی‌نشینند.
 
ولایتی در ادامه گفت: به‌ احتمال بسیار زیاد اکثر مردم مصر به قانون اساسی که در آن مسائل اسلامی رعایت شده، رای خواهند داد.
 
وی در ادامه با اشاره به مسئله غزه افزود: اگر نقش کشور خارجی را در پیروزی غزه در جنگ 8 روزه معرفی کنیم تنها کشوری که به‌طور مستقیم و با جرات در نبرد با اسرائیل حضور داشت و حامی مردم غزه بود، ایران بود.
 
دبیر کل مجمع بیداری اسلامی در ادامه گفت: عرب و غیرعرب جرات کمک آشکار به غزه را ندارند، اما جمهوری اسلامی کشوری است که با کمک‌رسانی تسلیحاتی اسرائیل را در مقابل توان دفاعی مردم غزه به زانو درآورد.
 
ولایتی در ادامه گفت: اگر چه پیدایش بیداری اسلامی در مصر، لیبی و ... افکار عمومی را بیش از گذشته برای دفاع از غزه آماده کرده و محاصره منطقه‌ای سخت که در زمان حسنی‌مبارک به مردم غزه تحمیل می‌شد از بین رفته اما بزرگ‌ترین نقش در پیروزی مردم غزه را پس از مردم آن می‌توان به جمهوری اسلامی ایران نسبت داد.
 
وی در ادامه جمهوری اسلامی ایرانی را پرچم‌دار بیداری اسلامی دانست و گفت: انقلاب اسلامی ایران الگویی برای انقلاب‌های منطقه‌ است.
 
دبیر کل مجمع بیداری اسلامی با اشاره به سخنان رهبری در مورد تمامیت ارضی فلسطین به معنی از بحر (دریای سرخ) تا نهر (رود اردن) گفت: این شعار پس از بیانات رهبری در سخنان برخی رهبران فلسطینی مطرح می‌شود.
 
ولایتی در ادامه افزود: در این همایش از اساتید 71 کشور خارجی اسلامی و غیراسلامی دعوت شده است که 10 درصد این مهمانان از اساتید خانم هستند.
 
بیداری اسلامی در بحرین متوقف نشده است
 
وی با اشاره به مسئله بحرین گفت: بیداری اسلامی در بحرین متوقف نشده است و مردم بحرین مانند سابق، زورگویی‌ها را تحمل نخواهند کرد.
 
دبیر کل مجمع بیداری اسلامی با اشاره به برخی روزنامه‌های صهیونیستی در باره نتیجه‌بخشی فشارها به ایران گفت: پیش‌بینی واقعی این است که جمهوری اسلامی تحریم‌ها را پشت‌سر گذاشته و به‌قدری قدرتمند شده که به متحدینش در غزه کمک کرده و کار را به جایی رسانده که خزان صهیونیست‌ها در فلسطین پیش آمده است.
 
ولایتی در پاسخ به سوال «خبرگزاری دانشجو» مبنی بر اینکه جمهوری اسلامی از برگزاری این همایش‌ها چه اهدافی را دنبال می‌کند و آیا این اهداف کوتاه‌مدت تعریف شده و یا ارتباط ما با اندیشمندان و تأثیرگذاران در بیداری اسلامی ادامه داشته، گفت: ارتباطات برقرار است و این‌طور نیست که ارتباطی برقرار شده و مسئله رها شود در حقیقت بخش اعلان نشده این همایش‌ها همان ارتباطات و تأثیرگذاری است که جمهوری اسلامی بر انقلاب‌های منطقه دارد.
 
ولایتی در ادامه افزود: در تاریخ اسلام بی‌سابقه‌ است که بیش از 280 کشور جهان اسلام با مذاهب مختلف سنی و شیعه بتواند آزادانه در همایشی شرکت کرده و آرا و عقاید خود را آزادانه مطرح کند.
 
وی در همین راستا افزود: در اجلاس جوانان پسر سمیع الحق که معروف به پدر عرفان طالبان است شروع به سخنرانی کرد و از طالبان به‌عنوان یکی از فرقه‌های اسلامی دفاع کرد در همان جلسه تعدادی از افغان‌ها به شعار برعلیه طالبان پرداخته و آنها نیز آزادانه فرصت پیدا کردند تا نظر خود را بیان کنند این نشان می‌دهد که جمهوری اسلامی صرفا اهل حرف نیست و اهل عمل بوده و چنانچه حرف از آزادی بیان می‌زند این امر را محقق می‌نماید.
 
در ادامه دکتر صلاحی، رئیس سازمان بسیج اساتید دانشگاه‌ها گفت: با توجه به عمق تأثیرگذاری بیداری اسلامی بر منطقه و جهان و با توجه به همایش‌های قبلی برگزار شده توسط مجمع بیداری اسلامی سعی کرده‌ایم نشست پیش‌رو که با حضور اساتید بانفوذ در جهان اسلام برگزار می‌شود از غنای کافی برخوردار باشد.
 
سه ویژگی بیداری اسلامی
 
وی در ادامه به سه ویژگی بیداری اسلامی اشاره کرد و گفت: این بیداری‌ها اولا ناشی از حرکات خودجوش مردمی است، دوما شعارهایی که در این نهضت‌ها به گوش می‌رسد شعارهای اسلامی است و سوما این نهضت‌ها علیه مدیریت جهانی امروز که توسط غرب و به ‌وسیله دموکراسی‌ها هدایت شده و یا حکومت‌های خاندانی و سلطنتی مدیریت می‌شوند، شکل گرفته است.
 
صلاحی گفت: در این همایش که در 20 و 21 آذرماه برگزار می‌شود سعی شده مسائلی چون نظام آینده جهانی، مردم‌سالاری دینی و هم‌اندیش کشورهای اسلامی در پنج کمیسیون تخصصی با محورهای بیداری اسلامی و تغییر روابط قدرت در جهان اسلام، بیداری اسلامی و حکومت‌داری مبتنی بر مردم‌سالاری دینی، بیداری اسلامی و پیشرفت عدالت اسلامی و مدیریت اقتصادی، ظرفیت‌های علمی و نظریه‌پردازی علمی در حوزه بیداری اسلامی و آسیب‌شناسی، تهدیدات و فرصت‌های بیداری اسلامی بررسی شود.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار