کد خبر:۲۱۸۸۸۴
میهمانان همایش اساتید و بیداری اسلامی - 2:

سرمایه‌گذاری نکردن بر رسانه‌ ها روند بیداری اسلامی را دچار نقصان می کند

استاتیدجهان اسلام تاکید کردند: درفضای جهانی بایدبه رسانه اهمیت دهیم زیرا...

گروه دین و اندیشه «خبرگزاری دانشجو»؛ نشست اساتید و بیداری اسلامی فردا و پس فردا در تهران برگزار می‌شود که این نشست ظرفیت بالایی در حوزه جهان اسلام ایجاد می‌کند و می‌توان ارتباطات در این حوزه را در سطح دانشگاهی و اساتید پیگیری کرد.

 

در این راستا استادان جهان اسلام در گفت‌وگو با «خبرگزاری دانشجو» نظرات خود را بیان کردند که در زیر می خوانیم.


هوریت وارول: هیچ جایگزینی برای جایگاه ولایت فقیه و شخص ولی فقیه در نظام سیاسی وجود ندارد

 

هوریت وارول، دکترای رسانه از ترکیه خبرهای رسیده از بیداری اسلامی را مایه شادمانی همه مسلمانان دنیا دانست و گفت: مسئله امروز مردمان منطقه و کشورهای اسلامی، مسئله اسلام است که ریشه همه حرکات صورت گرفته در دو سال اخیر است.


وی خاطرنشان کرد: همه ما می‌دانیم که این حرکت بیش از 30 سال قبل از ایران آغاز شد و ادامه خواهد یافت، اما این احتمال وجود دارد که با دخالت آمریکایی‌ها و متحدان آنها، در روند خود با تأخیر مواجه شود؛ چرا که آنها نمی‌خواهند اراده‌ای برخلاف خواسته‌هایشان بر سر کار بیاید.


این کارشناس رسانه با اشاره به اینکه قدرت های غربی خواهان حفظ امنیت اسرائیل هستند، گفت: دخالت‌های آمریکا در امور مختلف جهانی تا آنجا ادامه پیدا می‌کند که برای اسرائیل خطری ایجاد نشود.


وارول با بیان اینکه غربی‌ها تحت هر شرایطی به دنبال محدود کردن ایران هستند، ولی مردم منطقه طرفدار ایرانند، گفت: رسانه در اشکال مختلف آن، ابزار جنگ نرم است و اگر ایران خواهان پیروزی در این عرصه است باید در این بعد اقدام به تقویت خویش کند.

 

اگر در زمینه رسانه سرمایه‌گذاری نکنیم یقیناً در ادامه روند بیداری اسلامی دچار ضعف و نقصان خواهیم شد

 

وی افزود: آمریکایی‌ها حاضرند بودجه‌های کلان را به جای آن که خرج اسلحه کنند در حوزه رسانه‌ تزریق نمایند؛ پس ما هم باید به رسانه اهمیت بدهیم تا توان مقابله با آنها را در این عرصه داشته باشیم؛ چرا که اگر این سرمایه‌گذاری را نکنیم یقیناً در ادامه روند بیداری اسلامی دچار ضعف و نقصان خواهیم شد.

 

این کارشناس رسانه با بیان اینکه آمریکایی ها در ابزار رسانه‌ای خیلی قوی‌تر هستند، گفت: ما به همراهی مخاطبانمان در رسانه‌های اسلامی امیدواریم و با توجه به اینکه نیازمند مخاطبان جهانی هستیم باید برای سرمایه‌گذاری‌های جهانی هم تلاش کنیم.


وی تأکید کرد: هیچ جایگزینی برای جایگاه ولایت فقیه و شخص ولی فقیه در نظام سیاسی وجود ندارد؛ چرا که ولایت فقیه تنها عامل وحدت مسلمانان است.


وارول با اشاره به مسئله سوریه گفت: در مورد ماجرای سوریه یک طرف مسئله، کشور عربستان، قطر و آمریکاست و در طرف دیگر کشورهای محور مقاومت و آنچه این مسئله را حساس‌تر می‌کند ورود کشورهای دیگر به این ماجراست.

 

علیشاه: با حضور آمریکایی‌ها، رسانه‌های افغانستان استقلال بیان واقعیات بیداری اسلامی را ندارند

 

سیدمحمدی علیشاه، استاد دانشگاه پک‌تیا افغانستان با بیان اینکه بیداری اسلامی معطوف به زمان حال نیست، گفت: این موضوع در تاریخ اسلام مسبوق به سابقه است، به طوری که اولین بیدارگری در تاریخ اسلام توسط امام حسین (ع) با نثار جان خود در راه خدا انجام شد.


وی تأکید کرد: در دوران معاصر، امام خمینی(ره) به عنوان مقتدا و پیشوای بیدارگران جهان اسلام شناخته می‌شود.


استاد دانشگاه پک‌تیا با اشاره به اینکه بیداری که امروز در جهان اسلام رخ داده است در انقلاب اسلامی ایران سرچشمه دارد، گفت: استکبار جهانی و نظام سلطه متوجه شده است که اگر انقلاب‌های موفق دیگری در کنار جمهوری اسلامی ایران پا بگیرد نظام سلطه از بین خواهد رفت، لذا‌ آنها اگر بتوانند هر گونه جنبش بیداری اسلامی را در نطفه خفه می‌کنند و اگر نتوانند آن را منحرف می‌سازند.


علیشاه با بیان اینکه آمریکا در منطقه به کشتار و جنایت می‌پردازد و برای مقابله با جریان‌های به راه افتاده، سرکوب و تطمیع را در دستور کار خود قرار داده است، گفت: سوریه نیز از آن جهت که حلقه‌ حساسی در محور مقاومت است، از اهمیتی فوق‌العاده برخوردار می باشد؛ به همین علت این کشور را درگیر یک جنگ فرسایشی کرده اند. 

 

وی جایگاه کشور ایران در جهان و منطقه را با وجود تفکر انقلاب اسلامی، جایگاهی محوری دانست و گفت: به همین جهت توقعات مردم مسلمان جهان از مسئولان و مردم ایران بسیار بالاست، بنابراین جمهوری اسلامی ایران باید نقش خود را در جایگاه منبع فکری جهان اسلام هر چه پویاتر ایفا کند.


استاد دانشگاه پک‌تیا گفت: در کشور افغانستان استقلال رسانه‌ای برای بیان واقعیات بیداری اسلامی بسیار محدود و ناچیز است و این مسئله تنها یک دلیل دارد و آن حضور آمریکا و اشغالگران در این کشور است.


علیشاه حرکاتی چون جهاد اسلامی و هم‌اندیشی‌هایی مانند اجلاس‌های مرتبط با بیداری اسلامی به منظور تولید فکر واحد در راستای بیداری اسلامی را بسیار مفید دانست و تأکید کرد: ادامه این‌گونه هم‌اندیشی‌ها می‌تواند از طریق ارتباطات در دنیای مجازی باشد.


وی خاطرنشان کرد: رهبر جمهوری اسلامی ایران الگو و اسوه‌ای برای اندیشمندان چه در گفتار و چه در عمل است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار