فضای مجازی «خبرگزاری دانشجو، در آخرین به روز رسانی وبلاگ «سرباز صفر جنگ نرم» چنین آمده است: دانشجو یعنی نیروی نخبه و ستونهای پیشرفت و تعالی یک کشور و این وظیفهای است که بر دوش یک دانشجو است در حالی که آنچه او را در مسیر رشد و وظیفهشناسی و نهایت بالندگی و مفید بودن برای کشورش کمک میکند و سیر میدهد ریلهایی است که زندگی او در آنها جریان پیدا میکند که آن ریلها همان چیزی است که امروز به نام «سبک زندگی» در ابعاد و اقشار مختلف بررسی میشود.
موقعیت سنی یک دانشجو موقعیتی است که خدای متعال آن انرژی و قوت روحی و جسمی را به او داده که شیب تند رشد شخصیتی و موقعیت اجتماعی خویش را طی کند و بیشک این محدوده سنی در عاقبت افراد تعیین کننده است.
تمام سخن همینجاست که دقیقا این انرژی بالا و شور و اوج، گوهری است که به راحتی میتوان آن را در بازار لذتها و نفسانیات خرج کرد و سرمایه عمر خویش را برای استفاده نقدهای زود گذر از دست داد و در اینجا باید گفت که مخدرهای گوناگونی برای باز داشتن این دانشجو از طی آن مسیری که سعادت انتظار او را میکشد وجود دارد و اکثرا در جو غلبه و مد به سیر او در این مسیر تزریق میشوند و او را کند یا خدای نکرده متوقف میکنند.
بسیاری از دانشجویان سخن از برنامه ریزی علمی دقیق را شنیدهاند برای آنکه فکر آنها در یک مسیر منظم از رشد کافی بهرمند شود اما غافل که بسیاری از اوقات این دل است که عنان انسان را به دست دارد و هر آنجا که میخواهد میبرد.
اینجاست که عنصر معنویت و برنامه ریزی برای رشد قوای روحی و شخصیتی جلوه مینماید که مطمئنا این زیر بنای انگیزه ما برای یک علم آموزی مفید و ثمر بخش خواهد بود.
نزدیک شدن به سلوکها و آداب دینی میتواند بستر سالمی را برای رشد مورد نظر یک دانشجو رقم بزند آنجا که آرامش فکری و روحی تنها با ارتباط انسان با مبدا هستی تامین میشود و طمانینه لازم برای فراگیری علوم با پی ریزی و فنداسیون معنویت در دل ماست که ایجاد میشود که این مفاهیم فراوان در احادیث و متون دینی ما وارد شده است.
پس آنچه مهم است و انگیزه ما را برای طی مسیر رشد تضمین میکند یک برنامه ریزی معنوی و روحی موثر و دقیق است که میتواند به پرثمر شدن و بازدهی بیشتر و بالاتر ساعات و روزها و هفتههای زندگی دانشجویی ما کمک کند.
و از آن طرف اگر دقت کنید جدا شدن از دین و سبک دینی بزهکاریها و کج رفتاریهای مختلفی را جلوی پای ما میگذارد که پیوسته ما را از مثبت بودن در چشم خود و دیگران دور مینماید.
در پایان اینگونه میشود گفت که یک دانشجوی ایرانی منزلت رزمندهای را دارد که پشت سنگرهای دفاع از دین و میهن خویش است و او مطمئنا علاوه بر آموزشهای مختلف نیاز به یک روحیه بالا و اعتقاد به مسیر خود دارد که آن را در سجاده نماز و نیایشهای عارفانه بدست میآورد تا بتواند قدمهای خویش را محکم و درست بردارد و چون یک شهید در پاسداری از خاک و آرمان خود و فتح افقهای پیش رو موفق و افتخار آفرین باشد؛ ان شاالله.