کد خبر:۲۱۹۰۰۷

سیاست اخیر گوگل دم از پولی شدن می‌زند

«گوگل اپس» یک سری از برنامه‌ها و ذخیره سازی فایل‌ها تحت وب و از طریق مرورگرهاست بدون آنکه کاربر نیاز به خریدن آن نرم افزار‌ها داشته باشد. کاربران قادر خواهند بود به راحتی وارد حساب کاربری خود وارد شده و به فایل‌ها و ابزارهای مورد نیازشان دسترسی داشته باشند.

به گزارش فضای مجازی «خبرگزاری دانشجو»، ایتنا بیان کرده است: امروزه موتور جستجوگر گوگل (Google) یکی از پربازدید‌ترین و کاربردی‌ترین ابزار اینترنتی محسوب می‌شود که با خدمات روز افزون و جامع خود بر کاربران بی‌شمار خود می‌افزاید. اما جالب است بدانید این شرکت اخیرا یکی از سرویس‌‌های پرطرفدار خود به نام گوگل اپس (Google Apps) را از حالت رایگان خارج کرد. «گوگل اپس» سرویس اختصاصی گوگل برای موسسات، شرکت‌‌ها و سازمان ‌ها می‌باشد که با استفاده از آن می‌‌توانند با دامنه و لوگوی اختصاصی خود، به دیگران سرویس ‌دهی کنند و از آنجایی که این سرویس به صورت آنلاین ارائه می‌ شود، از طریق هر نوع ابزاری قابل استفاده است.

بسیاری از کسب و کارهای کوچک جهان برای صرفه‌ جویی در هزینه‌‌های جاری خود، از «گوگل اپس» استفاده می‌‌کنند. مجموعهٔ نرم ‌افزاری آنلاین «گوگل اپس» در پروژه‌‌های کوچک و متوسط بسیاری در نقاط مختلف جهان به کار گرفته می‌‌شود و بنا به گفتهٔ تحلیلگران، تصمیم جدید گوگل ممکن است خشم کاربران دنیای مجازی را به دنبال داشته باشد. بر این اساس، کاربران تجاری این سرویس باید سالانه 50 دلار به گوگل پرداخت کنند. گوگل در وبلاگ تجاری با اشاره به اینکه در حال حاضر میلیون ‌ها کاربر تجاری از «گوگل اپس» استفاده می‌ کنند، هدف از سیاست اخیر خود را تلاش برای بهتر کردن این سرویس برای مشتری‌‌های تجاری خود عنوان کرده است. سیاست مزبور در مورد کاربران فعلی «گوگل اپس» اجرا نمی‌‌شود و آن‌ها می‌‌توانند هم چون گذشته به طور رایگان از خدمات گستردهٔ این سرویس بهره‌مند شوند.

 «گوگل اپس» یک سری از برنامه‌ها و ذخیره سازی فایل‌ها تحت وب و از طریق مرورگرهاست بدون آنکه کاربر نیاز به خریدن آن نرم افزار‌ها داشته باشد. کاربران قادر خواهند بود به راحتی وارد حساب کاربری خود وارد شده و به فایل‌ها و ابزارهای مورد نیازشان دسترسی داشته باشند

 «گوگل» اپس چیست؟

 «گوگل اپس» یک سری از برنامه‌ها و ذخیره سازی فایل‌ها تحت وب و از طریق مرورگرهاست بدون آنکه کاربر نیاز به خریدن آن نرم افزار‌ها داشته باشد. کاربران قادر خواهند بود به راحتی وارد حساب کاربری خود وارد شده و به فایل‌ها و ابزارهای مورد نیازشان دسترسی داشته باشند. ابزارهای پیشنهادی شامل ابزارهای ارتباطی Gmail-Gtalk و Google calendar ابزارهای تولیدی Google Docs شامل فایل‌های متنی، جداول و فایل‌های ارائه، صفحهٔ شروع قابل تغییر (iGoogle) و Google Sites برای توسعهٔ صفحات وب. این ابزار‌ها رایگان هستند ولی کاربران قادر خواهند بود تا با پرداخت هزینه، ابزارهای بیشتر و فضای بیشتری را خریداری نمایند. نسخهٔ آموزشی آن تقریبا تمام امکاناتی را که نسخهٔ تکمیلی آن دارد را به صورت رایگان پوشش می‌دهد.

مهم‌ترین نگرانی درمورد Google Apps و سرویس‌های مشابه از دست دادن کنترل آن‌ها می‌باشد. به دلیل اینکه قوانین دسترسی به صورت اشتراک گذاری شده وجود دارد، کاربران تنها به این دلخوش هستند که از اطلاعات شخصی آن‌ها به خوبی مراقبت شود!

 Google Appsبه موسسات این اجازه را می‌دهد تا از این سرویس تحت دامنهٔ شخصی خودشان استفاده کنند و حتی ظاهر این برنامه‌ها را مطابق سلیقهٔ خودشان برای هم خوانی با موسسه خویش تغییر دهند. بدین صورت دانشگاه‌ها یا مراکز آموزشی قادر خواهند بود تا منتخبی از برنامه‌های Google Apps را در ظاهری آشنا و کاربر پسند به دانش آموزان و دانشجویانشان ارائه دهند.

مهم‌ترین نگرانی درمورد Google Apps و سرویس‌های مشابه از دست دادن کنترل آن‌ها می‌باشد. به دلیل اینکه قوانین دسترسی به صورت اشتراک گذاری شده وجود دارد، کاربران تنها به این دلخوش هستند که از اطلاعات شخصی آن‌ها به خوبی مراقبت شود!.
گوگل

در حالی که ارائهٔ خدمات ایمیل و سایر ابزار‌ها یک امر پیچیده و هزینه بر است، بسیاری از موسسات علمی این سرویس را به عنوان یک هستهٔ قوی برای سازمان فناوری اطلاعات خویش در نظر گرفته‌اند. نگرانی‌های موجود در مورد زمان در دسترس بودن، امنیت و حریم شخصی، ذخیره سازی فایل‌ها، ایمیل، تقویم و سایر محتویات بر روی سرور‌ها یک ریسک برای مراکز علمی محسوب می‌شود. از نقطه نظر مدیریتی، Google پیشنهاد مدیریت تک تک حساب‌های کاربری مورد نیاز موسسات را نمی‌دهد. برای کاربران، منو‌ها و ابزار‌ها در تمام ابزار‌ها به درستی کار نخواهند کرد و ابزار‌ها به راحتی و نرمی که بر روی سیستم‌های عامل اجرا می‌شوند، عمل نمی‌کنند. کاربرانی که به هر دلیلی به اینترنت دسترسی ندارند قادر به استفاده از ابزار و فایل‌های خود نخواهند بود.

آنچه که در این میان حائز اهمیت است روند جدید شرکت گوگل می‌باشد؛ این روند که می‌توان آن را «سِیر سود جویی» نامید بر کسب سود استوار می‌باشد. بدان معنا که این شرکت چندی است که به تدریج بخش‌های مختلفی از خدمات خود را از حالت رایگان در آورده و بخش‌هایی دیگر را با تبدیل به نرم افزارهایی با قابلیت فروش در اختیار کاربران می‌گذارد تا علی رقم عدم امنیت اطلاعات شخصی افراد، سرمایهٔ هنگفتی را به حساب‌های خود سرازیر نماید.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار