کد خبر:۲۲۱۳۴۲
سایه تبلیغات در زندگی خصوصی شما

گوگل در حریم خصوصی شما دنبال چه می‌گردد؟

یکی از راه های جذب درآمد، تبلیغات است و تمامی شرکت های دنیا از کوچک تا بزرگترینشان در حد وسع خود تلاش می‌کنند تا به واسطه تبلیغات پول مشتری ...
گروه علمی «خبرگزاری دانشجو»؛ یکی از راه های جذب درآمد، تبلیغات است و تمامی شرکت های دنیا از کوچک تا بزرگترینشان در حد وسع خود تلاش می‌کنند تا به واسطه تبلیغات پول مشتری را بر سر سفره خود بیاورند. در این وسط نیز شرکت هایی هستند که با واسطه گری سعی دارند تا با میانه داری رضایت شرکت ها و مشتری هایشان را با هم داشته باشند.
 
 
از اینرو این دسته از شرکت ها اهم فعالیت خود را بر ارائه شیوه های نوین تبلیغات می گذارند تا بتوانند از رقبای خود پیشی بگیرند.
 
شرکت گوگل نیز که در ابتدا خود را به عنوان یک موتور جستجوگر مطرح کرده است، حالا سعی دارد تا با گنجاندن خود در میان شرکت های تبلیغاتی، بخشی از هزینه های سنگینش را جبران نماید.
 
 دزدی گوگل
 
گوگل با زیرو کردن اطلاعات پروفایل شخصی تان و یا هر آنچه که ارزش اطلاعاتی داشته باشد، در وبسایت های زیر مجموعه اش مثل گوگل پلاس که بصورت آنلاین وارد می‌کنید، سعی در کاوش علایق شما دارد تا با دانستن آن بتواند به اهداف تبلیغاتی خود بیشتر نزدیک شود. قضیه فقط به گوگل پلاس و جی میل ختم نمی‌شود. شرکت گوگل با بسیاری از وب سایت ها و فروشگاه های آنلاین در دنیا بر سر این اطلاعات، قرارداد دارد.
 
قضیه خیلی ساده است. گوگل سعی دارد بجای نشان دادن تبلیغات نامرتبط به شما، چیزی را برای شما تبلیغ کند که مربوط به اطلاعات شخصی مورد علاقه شماست.
 
حتی گوگل پا را فراتر نهاده و با تجسس در اطلاعات آفلاین شما می خواهد تبلیغاتش را هدفمند‌تر کند.
 
با بیانی ساده تر گوگل از این به بعد حتی از لیست خرید شما در یک فروشگاه فیزیکی (نه مجازی) نیز مطلع خواهد شد. البته هیچ تهدیدی برای امنیت اطلاعات آفلاین هموطنان ایرانی وجود ندارد پس با خیال راحت همچنان می‌توانید از خرید با خانواده خود لذت ببرید چون شرکت های ایرانی قراردادی با گوگل ندارند.
 
برای مثال فرض کنید که با خانواده خود برای خرید مایحتاج به یک فروشگاه رفته اید؛ نتیجه کار این می‌شود که شرکت محترم گوگل از ریز فاکتور خرید شما مطلع می‌شود. چگونه؟ 
 
گوگل از طریق نصب یک API (Application Programming Interface) یا یک میان افزار، اطلاعات آفلاین مشتریان یعنی همان لیست خرید را به اطلاعات آنلاین آنها متصل می‌کند و از این به بعد با توجه به خرید و مد نظر قرار دادن علایق شما برایتان تبلیغ های مورد پسندتان را ارسال می کند.
 
همانطود که گفته شد این سیستم برای کاربران ایرانی هیچ اهمیتی ندارد چون هیچ یک از فروشگاه های ایرانی با شرکت گوگل وارد مذاکره نشده است. پس نگران نباشید.
 
به بیان ساده گوگل از این بعد می‌داند که کاربران در فروشگاه‌های فیزیکی چه کالایی را خریداری کرده‌اند. گوگل پروژه تبلیغاتی تازه‌ای را استارت زده که در آن از طریق یک API، اطلاعات آفلاین مشتریان به اطلاعات آنلاین آنها الحاق می‌شود.
 

گوگل معتقد است که با اطلاعات آنلاین و دیجیتالی کاربران که مربوط به عملکرد آنها در اینترنت است، نمی‌توان تصویر کاملی از آنها داشت به همین دلیل باید این اطلاعات به داده‌های دنیای حقیقی اضافه شوند. در همین راستا گوگل Conversations API را معرفی کرده که اطلاعات مشتریان آفلاین را بصورت خودکار آپلود می‌کند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
نظرات بینندگان
هاشم سليماني
-
۰۵ دی ۱۳۹۱ - ۱۴:۴۸
عجب روزگاري شده. ديگه آدم به چشم هاشم نميتونه اعتماد کنه. اين شرکت هاي اينترنتي چه کارا که در خفا نميکنند و بعدا صداش در مياد
0
0
پربازدیدترین آخرین اخبار